Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air force

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mógłby mi ktoś dać link do air forców z jakąś dobrze dobraną kolorystyką? Nie wiem jakie bym chciał, więc jestem otwarty na propozycje. Białe odpadają, bo za szybko się będą brudzić i połowa polskiej gimbazy się w nich podobno buja

Ew. inny model, mogą być też adasie, tylko żeby były fajne i coś na wzór air forców

Opublikowano

Up, żadne z tych mi się jakoś nie podobają ;x Na allegro jak szukam sobie butów to zawsze zajmuję mi to dużo czasu, bo nie mogę się zdecydować, a potem po czasie jestem niezadowolony z zakupu

Opublikowano

Up, żadne z tych mi się jakoś nie podobają ;x Na allegro jak szukam sobie butów to zawsze zajmuję mi to dużo czasu, bo nie mogę się zdecydować, a potem po czasie jestem niezadowolony z zakupu

Chodzi ci o takie oczojebne (kolorowe) ?

Opublikowano

Nie od razu oczojebne,  zwykłe air forcy, przykład tutaj:

http://distance.pl/nike-air-force-1-mid-gs-65189 

tylko z jakąś dobrą kolorystyką. Nie ma tych kolorów być 10, tylko tak z 3, 4 max. Odpadają te air forcy z 2 linku co podałeś, przesadzone. Po prostu te 3-4 dobrze dobrane kolory, mogą być 2. Nie chce całych białych, ale całych czarnych jak tam podałeś również nie

Opublikowano

W AF lata połowa gimbusów i to większość tak nie udolnie je dopasowuje do reszty ubioru, że aż szkoda na to patrzeć i samemu zakładać taki sam model butów. Osobiście teraz mam jordany i nie narzekam, fajnie się dopasowują do końcówek od spodni materiałowych (slimy) i fajnie się prezentują. Czy się brudzą? Nie widać praktycznie tego, musiałbyś nad tym butem przykucnąć żeby zobaczyć jakąkolwiek plamę, bo tak to są cały czas białe. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...