Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kilka pluginów/skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję kilku pluginów/skryptów na mój serwer, kiedyś je widziałem na tym forum lecz teraz ich nie widzę.

1. Plugin/skrypt na event OX

2. Plugin/skrypt na wygenerowanie kodu przez admina/właściciela, który po wpisaniu jego przez gracza dostaje rangę np. vip

3. Plugin/skrypt na to aby co np. 1h/2h na chacie pojawiał się kod po wpisaniu jego dostaje się np. 1 diament.

Pozdrawiam, za pomoc daję like.

Jeśli macie jeszcze jakieś pluginy/skrypty, które urozmaicą serwer w podobny sposób zapewne je przyjmę.

Opublikowano

@up

Właśnie o to mi chodziło ;) Dzięki

Jeszcze przydałby mi się plugin nr 3 (z tego co pamiętam też był on na mpc lecz nie pamiętam nazwy)

Oraz jeśli ktoś ma inne pluginy tego typu lub lepsze wersję też przyjmę.

Opublikowano

@up

Nie do końca o to mi chodzi bo to jest bardziej CobbleX (tylko że na jednego stacka cobbla). Ale też być może się przyda.

Mi chodzi o plugin/skrypt, który na chacie będzie wyświetlać co 1 lub 2 godziny, randomowy kod, który pierwszy gracz (tylko jeden) może użyć pod komendą np. /kod <treśćkodu> 

I dostanie za to np. 1 diament. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...