Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z instalacją silnika na FiberHost, mam Kupioną usługe Minecraft Lava 10 slotów,
Chcialbym tam zainstalować spigota, ale na hostingu nic nie pisze o spigot, da sie to jakoś obejść?
Prosze O POMOC

1398462709-1.png

Opublikowano

Na ich stronie jest napisane, że możesz wgrać silnik jaki chcesz, po prostu ściągnij silnik jaki chcesz i wgraj go do ftp. I może potem w ustawieniach masz nazwę pliku startowego czy coś w tym stylu

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

1. Wyłącz serwer.

2. Wrzuć spigota na maszyne (ftp)

3. Zmień nazwę spigota na craftbukkit.jar

4. Odpal serwer, za pierwszym razem włącza się ok. minute

Opublikowano

Sprawdzałeś w moje serwery -> serwer -> silniki? - Tam masz prawdopodobnie wybór. ;)

ale tam jest tylko standard i CraftBukkit

Dokładnie nie mogę stwierdzić, czy jest, czy nie ma. Najlepszym sposobem byłoby napisać do nich na support, raczej Ci tam pomogą. ;)

Opublikowano

Wchodzisz w Konfiguracja potem zjeżdżasz na dół i Linia startowa i zmieniasz edytujesz to, lub jest 2 opcja szybsza i łatwa wejdź do ftp i wgraj silnik spigot potem zmień jego nazwę na craftbukkit.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Wchodzisz w Konfiguracja potem zjeżdżasz na dół i Linia startowa i zmieniasz edytujesz to, lub jest 2 opcja szybsza i łatwa wejdź do ftp i wgraj silnik spigot potem zmień jego nazwę na craftbukkit.

jak edytować? 

2 Opcja nie dziala.

1398462709-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...