Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Elsword TW

261789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w poradniku o Elswordzie TW.

Czym elsword TW różni się od PL ?

Wszystko jest szybciej wprowadzane, posiadają oni unikalne eventy i jest o wiele więcej graczy, a co za tym idzie, łatwiej znaleźć grupę do expa.

+ i -

+Więcej graczy
+Unikalne eventy
+Małe lagi
+Testowanie rzeczy których nie ma na PL

-Wszystko jest po chińsku
-Mało polaków

Wchodzimy na stronę

https://tw.new.beanfun.com/TW/signup/Join_beanfun_signup.aspx?service=999999_T0&dt=20120604135248.663

i rejestrujemy konto.

post-1135890-0-45004000-1398188034.png

Zagraj w grę, czyli pobierz beanfun TW i elsworda.

krok 1

Wchodzimy na stronę

http://tw.beanfun.com/ 

i na samym dole, na pasku klikamy znaczek ,,+'' i pobieramy. Następnie otwieramy ikonkę, która nam się pojawi po zainstalowaniu i logujemy się pomarańczowy klawiszem który także znajduje się pasku.
 post-1135890-0-13053400-1398188039.jpg

Następnie wpisujemy dane w takiej kolejności:

Mail

Hasło

Kod z obrazka

po czym logujemy się klikając przycisk.

krok 2

Powinno nam następnie wyskoczyć okienko,
w którym wpisujemy swój mail i zatwierdzamy.
Następnie wykonujemy to co w kroku 1 ponownie.

krok 3

Po zalogowaniu się, klikamy pierwszą z lewej opcję na górze strony.

post-1135890-0-76917000-1398188050.png

krok 4

Szukamy na liście gier Elsworda, klikamy na niego i wybieramy nick. Po zatwierdzeniu uruchamiamy go, jednak zamiast gry wyskoczą dwie opcje. Wybieramy obojętnie którą i pobieramy Elsworda.

krok 5

Po zainstalowaniu odpalamy ponownie beanfun tw, logujemy się i robimy to co w poprzednich punktach. Po uruchomieniu gry poprzez kliknięcie nicka wcześniej przez nas ustawionego powinien wyświetlić się patcher. Po pobraniu plików gra się otwiera.

Zastrzeżenia:

-Podczas gdy pobieramy nową aktualizację może pojawiać się błąd. Należy wtedy próbować włączyć Elsworda TW aż do skutku.

-Korzystając z beanfun TW możesz instalować i grać w inne gry w wersji taiwańskiej. (Np. Grand Chase)

Opublikowano

Dodałem obrazki oraz code.

Możliwe, że obrazki wstawiłem w złych punktach, dlatego proszę o sprawdzenie tego w celu zachowania poprawności tutoriala.

Tutorial mi się podoba, jest przejrzysty. Napisany prosto, a zrozumiale.

Mam takie pytanie - czy można tam spotkać obcokrajowców, którzy porozumiewają się w języku angielskim? A może jest to zabronione i trzeba używać chińskiego?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po wchodzimy na stronę i rejestrujemy konto powinien znajdować się obrazek z przetłumaczoną rejestracją.

Ja na razie spotykam samych chińczyków, o ile wiem jest polska gildia ale nieaktywna. Porozumiewałem się po angielsku i nic mi nie jest.

Opublikowano

Czy teraz jest dobrze?

Dodam też, że obecnie TW jest na takim samym poziomie z update co NA, czyli jak na razie nie ma tam czego szukać, ale oczywiście zapraszam do gry - zawsze nowe doświadczenie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie chce mi się otworzyć, ale to jest tak banalne że nie mógłbyś się pomylić.

Tak, to prawda ale niedługo Add prawdopodobnie wejdzie na serwer Japoński, bo tyle się kisi na tym koreanie a z tego wynika że następny jest TW.

Opublikowano

Nie chce mi sie otworzyc :/

PaiiO_eune_150_1.png <-- Konto poboczne :)

Kupie konto steam cs:go. Więcej na PW!!

Opublikowano

Kiedyś na TW grało się, teraz Europa jest na takim samym praktycznie poziomie. Ale jak ktoś chce spróbować czegoś nowego to polecam, fajny serwer, dużo ludzi;kanałów i niezły poziom na PvP

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ej coś mi nie działa nie chce się otworzyć :C

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

• Aive zmienił(a) tytuł na [Elsword] Elsword TW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...