Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystMu Exp:35x Hard PvP Non Reset Zapraszam Otwarcie 25 Kwietnia w najbliższy Piątek

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh kurwa wbilem 58lvl Ciezko sie gra brak depo , brak podstawowych mobow na mapach cza szukac spotow jedynie :D , brak sklepow. ^^

Chyba serw nie wypaali :(

DC

Opublikowano

Ludzie poczekajcie trochę może admin nie daje znać ale to nie znaczy że nic nie robi znam Night'a i wiem że jak coś się dzieje to siedzi nad tym dotąd aż wszystko będzie śmigać więc jeśli nadal chcecie takie teksty pisać bo krytykować jest bardzo łatwo a postawcie serwer sami trochę czasu trzeba nad tym posiedzieć i popracować nad plikami i ustawieniami !!!. Strasznie nie lubię ludzi którzy tylko potrafią krytykować i nic więcej chcesz pograć poczekaj aż admin da ci znać co się dzieje !!!

TO TYLE CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Własnie apropo był to atak chakera który czekał do ostatniej chwili .Udało mu sie uszkodzić strone w tej chwili strona jest naprawiona i działa , i zabezpieczona w odpowiedni sposob przed takimi działaniami w przyszłości napewno sie to nie powtórzy , co moge powiedzieć sory ze nie wypaliło ale to nie koniec prac ReStart mozemy spodziewać się pod koniec tego Miesiąca . dlaczego tak dlugo ponieważ opanowałem ustawienia konfiguracij plików  w 100% i pracuje nad plikami bardzo dokładnie i sumiennie zapraszam za kilka dni i przepraszam was moi drodzy gracze :) w tym tyg pojawi sie info dotyczace servera co i jak i kiedy  ,pozdro  dla tego pana z góry   :)

More Power MuOnline

Opublikowano

Witam , Powiem wiecej chce zebyscie jak najszybciej mogli zagrać bedzie jazda naprawde . Jest jescze wiecej poprawek kazdy eventitembag jest dokładnie ustawiony każdy event . Wiadomo sa napewno takie bledy co administracija przeoczyła , Bedzie wszystko nabieżąco poprawiane 
Nieoficialne na dzien dzisiejszy informacije o dacie startu przyszły piątek(9 Maja) Godz Startu 18.00

More Power MuOnline

Opublikowano

bedzie dzialac juz niedługo mam oficialna date startu to jest 16 Maja (Piatek) godz 18.00 niedługo pojawi sie oficialna publikacija vote reward bedzie na stronie pozdrawaim

More Power MuOnline

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...