Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galio w dzisiejszej mecie

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Galio jest fajną postacią mi się tam podoba ale zaraz tu ludzie będą pisąc że jest out of meta po niestety jest tak faktycznie rzadko ale to bardzo rzadko go spotykam ale jest fajnym champem

Opublikowano

Nie oplaca sie. Zaraz masa ludzi bedzie pisac "Galio taki op nikt nie wie jak na niego grac" etc.

A to jest gowno prawda. galio nie oplaca sie grac w ogole, na mida jest wiele lepszych postaci tak samo jak i na supporta.

Jednkaze Galio opanowany do perfekcji moze byc dobry.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ja nim osobiście lubie grać na midzie :) Fajnie się komponuje z niektórymi teamami ;) Ja tam ogólnie lubię dziwne picki na mida, więc może dlatego :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

W dzisiejszej mecie panują picki takie jak LeBlanc. Jak nie ma bana to instalock. A Galio kontruje LeBlanc. Po prostu ogarnięty galio potrafi wyrządzić dużą szodę. W TF'ie każdego stunuje.

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto nim grać bardzo odstaje od mety. btw łatwo przerwać jego ult i jest moim zdaniem zbugowane 

Ale dobrze sprawdza się na tą mete, skoro w tej chwili jest dużo poke'u, burst AP to Galio może tutaj fajnie się wkomponować.

Opublikowano

Jeżeli ogarniesz galio możesz nim niszczyć. galio fajnie się gra w jungli robisz go pod mres glownie i cos pod armor i masz ladnego bursta wychodząc z jungli gralem ostatnio przeciwko diamond prox który gral nim w jungli to skonczyl gre mając bodajże 9/1/15 moc jest ale trochę trzeba go ogarniac

Opublikowano

Przydatne do Wombo Combo co jest aktualnie w Mecie. 

Jesli go opanujesz go do Perfekcji, to jest dobry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

dobra postać na rankedy teamowe, w solo q jest nim cięzko

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

galio jest dobry ale z ogarnietym teamem. jak zultujesz to team musi ci pomoc,a nie stac jak kolki i czekac az mu sie skonczy ;) ogarniesz galio,bedziesz mial w miare dobry team-najlepiej z dobrym burstem kiedy ty uzywasz ulta , to wygrasz. ale wystarczy na niego (na midzie) picknac cos ad i moze byc useless

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...