Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna...

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim..  Mam 19 lat i za 2 tyg pisze mature. Zakochałem się w pewnej dziewczynie która bardzo podoba mi się . Z tego tytułu że jest bardzo ładna mam tysiące obaw , ze mnie zostawi , ze pozna kogoś innego..  Ostatnio jej powiedziałem że sie zakochałem w niej ona powiedziała że to tylko zauroczenie.. No ok.. Co moge zrobić żeby ona poczuła coś więcej do mnie ? Twierdzi że zależy jej na mnie .. Owszem całujemy się , przytulamy itp.. In minus tego wszystkiego jest taki że mieszka 30km od mojej miejscowosci.. Nastepny i najbardziej bolący przykład  to są jej sms do mnie.. Chciałbym z nią mieć kontakt  cały czas ale ona albo nie ma telefonu przy sobie , albo odpisuje  po 3-4h... Denerwuje ten fakt.. Nie chciałbym jej mówić  żeby ciagle  trzymała telefon przy sobie , ponieważ nie chce żeby ona czuła kontrolowa i zamknieta w ,, zwiazku ''. Macie jakiś pomysł ?

Opublikowano

Moim zdaniem za duzo wymagasz .... 30 km ? haha to rzut beretem. telefon cały czas przy sobie ? Nie no stary ale widocznie laska tez ma swoje zycie, cos robi czy cos. Nie no daj sb spokoj z dziewczynami. Pamietam ze do kobity to trzeba cierpliwosci.

Opublikowano

Nie tylko wyglad sie liczy. Daj se spokoj jak odpisuje po takim czasie i odleglosc.

Koles ma racje, wyglad nie jest najwazniejszy, liczy się kasa. Dopiero potem wygląd egzekwo z charakterem :)

^ Chyba, ze mowa o gimbazjalnych milosciach czy liceum - wtedy liczy sie wyglad i majatek rodzicow.

Jesli nie jestes w stanie zaakceptowac tego, ze tak jest to prawdopodobnie na chleb nadal mowisz peb.

3 najwazniejsze rzeczy - inteligencja, pieniadze, i sukces.

+1

Opublikowano

Koles ma racje, wyglad nie jest najwazniejszy, liczy się kasa. Dopiero potem wygląd egzekwo z charakterem :)

^ Chyba, ze mowa o gimbazjalnych milosciach czy liceum - wtedy liczy sie wyglad i majatek rodzicow.

Jesli nie jestes w stanie zaakceptowac tego, ze tak jest to prawdopodobnie na chleb nadal mowisz peb.

+1

Nawet trochę mi Cię żal, że stawiasz pieniądze ponad tym co czujesz. Ale ze stopniowym zanikiem jakichkolwiek wartości w społeczeństwie już i tak chyba nic się nie da zrobić.

@Topic

Ja na twoim miejscu bym odpuscił. Jeżeli bardzo Ci na niej zależy, to możesz spróbować. Coś mi się wydaje, że łatwo nie będzie, ale to nie oznacza że nie macie szans. :)

Opublikowano

Nawet trochę mi Cię żal, że stawiasz pieniądze ponad tym co czujesz. Ale ze stopniowym zanikiem jakichkolwiek wartości w społeczeństwie już i tak chyba nic się nie da zrobić.

@topic

Ja na twoim miejscu bym odpuscił. Jeżeli bardzo Ci na niej zależy, to możesz spróbować. Coś mi się wydaje, że łatwo nie będzie, ale to nie oznacza że nie macie szans. :)

Ja tego nie robię. Robi to kazda kobieta, ktory nie jest brzydkim odrzuconym przez spoleczenstwo pasztetem.

Jak juz wspominalem:

lub jesteś brzydki i wiazesz sie z innymi brzydkimi biednymi ludzmi usprawiedliwiajac to miloscia ^^

Niestety rzeczywistosc jest okrutna.

Opublikowano

Ja tego nie robię. Robi to kazda kobieta, ktory nie jest brzydkim odrzuconym przez spoleczenstwo pasztetem.

Jak juz wspominalem:

lub jesteś brzydki i wiazesz sie z innymi brzydkimi biednymi ludzmi usprawiedliwiajac to miloscia ^^

Niestety rzeczywistosc jest okrutna.

Wniosek: Szmaty same znasz a nie kobiety, bo właśnie tak się w moich kręgach zwykło nazywać materialistki.

Co do urody, to każdy ma swój typ i każdemu podoba się co innego, więc to, że ktoś nie jest zbyt urodziwy według Ciebie nie oznacza jeszcze, że nikt go nie pokocha. Przykładowo, znam osoby, które wolą jeśli kobieta jest że tak to ujmę "puszysta" mimo tego że większości się to nie podoba. "Każda potwora znajdzie amatora." :)

To ludzie tworzą rzeczywistość, więc od nich zależy jaka będzie.

Twoje myślenie jest bardzo typowe dla ludzi, którzy nigdy w życiu miłości nie zaznali, albo nie potrafią sobie z nią poradzić.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie zakochanie tylko zauroczenie, bądź wzioł ją zrobił swoje i porzucił, tak się człowiek nie zakochuje w drugiej osobie. Najpierw trzeba poznać swoje zainteresowania, czy się dogadujecie, czy dobrze sie wam spędza czas, wtedy mozemy pogadać o zakochaniu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Spoiler - rozstaniecie sie tak jak wszyscy, nie ogladaj sie za dziewczynami chopaku, masz jeszcze czas pamietaj, 3 najwazniejsze rzeczy - inteligencja, pieniadze, i sukces.

No chyba kurwa nie w Polsce.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Co moge zrobić żeby ona poczuła coś więcej do mnie ?

Nic. Nikogo nie zmusisz do uczucia względem Ciebie. Trwaj w tym dalej, może z czasem wszystko się ułoży, ewentualnie porozmawiaj z nią szczerze, bardzo szczerze.

Opublikowano

Nic dziwnego, że odpisuje po 4h, jak wiadomość

ma do przebycia 30km w jedna i w drugą stronę...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Co? No chyba nie ma racji i Ty też nie masz racji. To, że może sam osobiście (nic nie sugeruję) trafiałeś na laski które lecą na hajs twój lub twoich rodziców nie oznacza, że wszystkie kobiety takie są.

Opublikowano

Odpisuje po takim czasie? Jesteście aż tak daleko? To nie ma szans zaistnieć. Zostaw ją i nie męcz się. To bez sensu.

30km to jest AŻ tak daleko dla Ciebie? Wsiadasz na rower czy do samochodu i jedziesz.

Odpisuje Ci po takim czasie.... ciekawe co robi w międzyczasie.

Jak masz z nią tak słaby kontakt to zostaw ją zanim Cię zrani.

Tego kwiatu jest pół światu ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

30km to jest AŻ tak daleko dla Ciebie? Wsiadasz na rower czy do samochodu i jedziesz.

rucha sie z innym XDDDDD

Opublikowano

No może przesadziłem z tym AŻ, lecz moim zdaniem taka odległość w takim wieku to lekki problem. Człowiek nie ma czasu na... podróże. Ja nawet nigdzie do znajomych nie wyjeżdżam, gdyż po prostu nie ma czasu.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Wiesz co zrób? To maja taka rada. Najlepiej będzie jak przestaniesz pisać do niej sms i wgl. ogranicz kontakt z nią. Jeżeli ona sama do Ciebie zacznie pisać to bądź taki przymulony i udawaj, że Ci nie zależy. Wydaje mi się, że wtedy poczuje, że odpuszczasz i sama weźmie sprawy w swoje ręce. Nic jej nie pisz, że wydaje Ci, się, że ona Cie zbywa bo to tylko pogorszy sprawe. Odpuść i zobacz jak ona się zachowa. Bo jak jej przez 2-3 dni nie wyślesz sms to Tobie się nic chyba nie stanie a ona zacznie myśleć czemu ty do niej wgl. nie piszesz. Jak zechce się spotkać to nwm. albo powiedz, że na razie czasu nie masz albo wymyśl coś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej wszystkim..  Mam 19 lat i za 2 tyg pisze mature. Zakochałem się w pewnej dziewczynie która bardzo podoba mi się . Z tego tytułu że jest bardzo ładna mam tysiące obaw , ze mnie zostawi , ze pozna kogoś innego..  Ostatnio jej powiedziałem że sie zakochałem w niej ona powiedziała że to tylko zauroczenie.. No ok.. Co moge zrobić żeby ona poczuła coś więcej do mnie ? Twierdzi że zależy jej na mnie .. Owszem całujemy się , przytulamy itp.. In minus tego wszystkiego jest taki że mieszka 30km od mojej miejscowosci.. Nastepny i najbardziej bolący przykład  to są jej sms do mnie.. Chciałbym z nią mieć kontakt  cały czas ale ona albo nie ma telefonu przy sobie , albo odpisuje  po 3-4h... Denerwuje ten fakt.. Nie chciałbym jej mówić  żeby ciagle  trzymała telefon przy sobie , ponieważ nie chce żeby ona czuła kontrolowa i zamknieta w ,, zwiazku ''. Macie jakiś pomysł ?

nasraj jej do dupy 

pozdro !!

Opublikowano

Co najmniej śmieszne jest pytanie o takie rzeczy w internecie nie potrafisz sam myśleć ?
Chłopaku masz 19 lat ! A jeżeli Ci mówi, że to zauroczenie to zwyczajnie ma na Ciebie wyjebane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...