Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mobo pod xeona

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja:

http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b85m-dualddr3-1600-sata3-gblan-matx-b85m-582747/

Xeon w BF4, poradzi sobie o wiele lepiej od i5. Mam tylko uwagę do karty. Skoro masz dobry zasilacz to czemu nie brać R9 270 i ją kręcić powyżej poziomu R9 270x ?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up nie lubię bawić się w kręcenie, wolałbym już dozbierać do r9 270x niż kręcić, z moim szczęściem zaraz coś spalę lub coś w tym stylu

Opublikowano

@up

Spalisz jak będziesz kręcić jak głupi. Kręci się po 10-15Mhz sprawdza w programie, i kręcisz dalej, a nie po 1000Ghz i grasz 518764676724546754587574 dni naraz

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

posiadam tego proca
moja płyta: MSI H87-G43

To nie zakładając nowego tematu od razu spytam jak taki xeon poradzi sobie w grach typu bf4, cały sprzęt to będzie

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=78710&s=72928&s=77872&s=76077 zasilacz i resztę mam, zasilacz to OCZ600w

U mnie z GTX 560TI, oraz 8Gb ramu, spokojnie nagrywam na high, a na Ultra sobie gram.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...