Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachęcić do kupna Vip

Quartez®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie, temat jest bez więszej wartości merytorycznej.

Zawsze coś takiego zależy od serwera, większość z tego nie jest wcale dobrym przykładem (jak na przykład 6 czy 4). Tak na prawdę - po prostu potwierdzam tezę @Kacki ego

Według mnie tutorial nie ma większego zastosowania w praktyce.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Każdy gracz na serwerze pomija takie reklamy i zwyczajnie to co napisałaś jest bez jekiegokolwiek zastosowania bo jest oczywiste

mca.png

Opublikowano

Spos.png?dl=1&token_hash=AAEUwL5W7LnsNlF

1.Dodaj ciekawe komendy np: /hat

2.Dodatkowe zabawy typu parkour z nagrodą , zwierzaki i arenki PvP

3.Kolorowe nicki i Pisanie na kolorowo

4.Ciekawe Kity ( Nie same Prot4 etc... Tylko np koń i zbroja lub inne zależy od serwera)

5.Rób losowania ! Vip ma większe szanse na KidModa lub jakieś Itemy 

6.Vip Room

7.Zarezerwowany Slot

8.Sprzedawać Vipa za 6 lub 12 złoty (O wiele więcej osób kupi Vipa niż za 30zł a i tak na serwer przybędzie więcej )

|+| TuT ma na celu zmaksymalizować szanse na Zakup Rangi Vip przez graczy |+|

---

Zakaz plagiatowania na inne fora !

TuT Będzie aktualizowany !

Proszę moderatorów o warnowanie użytkowników za posty niezwiązane z Tematem !

Dałem to wszystko i porziałało :)

Moj serwer ma 50 slot a gracze non stop kupują 1 vipa dziennie więc to duzy wynik jak dla mnie :)

Dziękuję za portadnik :)

PS /hat jest fajne :p

Hej <3

Opublikowano

Powiedział, co wiedział. To zwykłe podlizywanie się graczom, żeby kupowali VIP i opłacali w ten sposób serwer. Przecież każdy wie, że VIP musi mieć jakieś udogodnienia. Z resztą bez przesady, żeby od razu wylatywać z jakimś Prot 4, co myślisz, że nazwiesz sobie klatę z prot IV "Gówniany miecz z badziewnego serwera" Dasz mu jakiś opis popisując się swoją inteligencją na temat zestawów? Nawet 4-latek wie jak podlizać się graczowi, więc uważam, że ten poradnik to zwykłe podlizywanie się graczom, bo się robi serwer na który Cię nie stać i chcesz, mieć go za darmo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm jak dla mnie Zeby zachęcić kogoś do Kupna Vip Wystarczy zorganizowac jakis Event gdzie gracz by dostal np Vip na 3 Dni mógłby sprawdzic i wtedy zobaczy ze np warto i sam kupi :) Też można zachęcić w inny sposób poprzez promocje Cenowe na Dane Rangi :) to tez zwiekszy kupno Rang Vipowskich bo każdy będzie chciał skorzystać z Promocji :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Każdy wpadnie na pomysł jak zachęcić do kupowania  vipa, a ty napisałeś jeszcze te najpopularniejsze, które występują na 99% serwerów... Pozdro

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...