Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Co kupić za 5,5k RP?

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 5,6k RP co z nimi zrobić? :D  Myślicie, że to dobry pomysł kupić za to wszystko losowe skiny?  Kupiłem 2 jak narazie i wypadły: ziggs major i Fiddle Me Timbers (czyli w sumie 2 chujowe skiny).  Zastanawiam się czy czekać aż na wyprzedaży beda jakieś fajne skórki i je pokupować czy lepiej kupić te losowe skórki za wszystko?

PS. Nic wam nie kupie jebany żebraki

Opublikowano

Może zostaw z 3k bo w majową wyprzedaż fajne skiny całkiem będą ;d A za reszte mozesz te losowe kupić zawsze może ci nawet legendarke dać ;d

Opublikowano

@XCir

Ja mam te RP na imnym koncie

Co do tych majowych wyprzedazy to kupie raczej tylko dravena i mize kha, miałem też zamiar kupic skina pool party ziggs ale jak juz mam tego majora to nie bd kupowac drugiej skorki

Opublikowano

Ja bym sobie kupił 1-2 fajnych postaci jak masz jakieś na oku,

które chciałbyś kupić.

Tak samo ze skinami, jak któreś ci się bardzo podobają to kup 2-3 i

resztę na losowe postacie/skiny.

Jak sobie samemu kupić losową skórkę ?..

To można sobie samemu kupić losową skórkę?

Tak, można w sklepie :)

Opublikowano

Twoje RP. Ja na Twoim miejscu kupiłbym sobie skiny do postaci którymi lubisz grać. Może jeszcze do wardów i stronke na runy. Jakieś dopalacze?

Opublikowano

Ja bym sobie kupił 1-2 fajnych postaci jak masz jakieś na oku,

które chciałbyś kupić.

Tak samo ze skinami, jak któreś ci się bardzo podobają to kup 2-3 i

resztę na losowe postacie/skiny.

Tak, można w sklepie :)

Jak? .. jakoś nie widze

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

ja zawsze trzymam rp do fajnych promocji . ale mozesz kupic bez promocji skiny,ktore ci sie najbardziej podobaja :) a jak lubisz ryzyko to kup mystery paczki,tylko ze jak ci wyleca skiny do poppy i ashki.. :D

baner.png

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej mówią. Zobacz co na wyprzedaży będzie w maju. A tak to losowe się opłaca. Może się poszczęści i wyskoczy Pulsefire czy cuś :D

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Wydawanie RP na postacie jest bez sensu,wolę nabić sobie IP i kupić za IP a później dokupić do nich skiny, Polecam Udyra tego za 3680 :D

Opublikowano

Boshe bo sobie zrobi Prezent z drugiego konta, otworzy skyrznkę za 490 RP na to konta na którym ma... Samemu było można na początku kwietnia ! :P

battles,proportional,340,200,a28e3cd5e1c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...