Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż tworze serwer jest w trakcie testów no i znalazlem błąd otóż stworzona przezemnie ranga [God] była źle zaprogramowana no i poprawiłem i tu zaczął sie mój problem otóż moje essentials po każdym resetowaniu usuwa plik config (/essentials reload) a po resetowaniu serwera zamienia ustawienia na domyślne (/reload) Już próbowałem wszystkiego zmieniałem wersje pluginu wersje silnika resetowałem PROSZE POMÓŻCIE

Opublikowano

Moim zdaniem musisz od nowa zrobić serwer, od 0 :) Powoli robić, żeby błędów nie popełniać. Ważne jest zgranie wersji wszystkich pluginow do wersji silnika. Nie pobieraj gotowców, bo mają błędy. Jakbyś mógł dać logi serwera to przejrze.

Opublikowano

Skoro ci resetuje config to przy probie zaladowania Twojego (czyli /essentials reload) powinien na konsoli wysypac Stack Trace - czyli taki "spam". Skopiuj i wklej go tu, to Ci napisze w ktorej linijce configu jest blad.

Moim zdaniem musisz od nowa zrobić serwer, od 0 :) Powoli robić, żeby błędów nie popełniać. Ważne jest zgranie wersji wszystkich pluginow do wersji silnika. Nie pobieraj gotowców, bo mają błędy. Jakbyś mógł dać logi serwera to przejrze.

Jak sie nie znasz to sie nie wpowiadaj...

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Hmm... Zaktualizuj Essentiala to po pierwsze.

Zaktualizuj Pexa to po drugie.

Powinno zadziałać. Ja też miałem ten sam problem - to pomogło :)

Możesz wziąć te dwa pluginy z mojej paczki pluginów. Tam normalnie działa. Lub pisz na moje gg: 48770664

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...