Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Menghuanlj Pomocy!

8569

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wbiłem na server i zobaczyłem że stalka dla woja leży na ziemi +9 to podniosłem i zobaczyłem żeby mieć hwanga potrzeba bryłę złota i się pytam gdzie ją znajde.

Poleci + jak można.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A wiesz od jakiego lvl jest hwang??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Pytałem sie bo na niektórych serwerach jest np od 80:].

Dzięki poleciał +.

Opublikowano

Aby odnaleści bryłke trzeba wydropić z metka na 90 lvl w redlesie, albo ulepszyc w dt nie wiem czy tam 100% na ulepszenie bo na 734f to 100% albo kupić(nie wiem za ile chodzi ale chyba po 1kkk).

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Opublikowano

Wbijcie na chinola (tego z landers ze stronki) to tam pisze, że jest od 20 lvla.

Polecam ulepszać u kowala. Każda wyprawa kończy się 100% sukcesem, chociaż zbyt szybko to to nie idzie (chinole to straszne nieroby :F stoją i się gapią w ścianę xD)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@2UP no chinole stoją i patrzą się w ściane xD ale 100% szans jest na ulepszenie czymkolwiek się ulepsza :)

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...