Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można za to dostać bana

iFluQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moge złapać bana jeśli zatrudniam boty do lurowania ? tz pisze na wołaj że ''szukam kogoś z pelerynkami'' i potem ktoś mi lura tego spota (wiadomo że ich nie kupił w is ) no ale ja nie używam zakananych oprogramowań więc nie łamie żadnego punktu regulaminu

Opublikowano

Jedynym powiązaniem jest e-mail oraz adres ip. Ty nic nie używasz, więc o bana się nie martw. Jakby co, Ty nic nie wiesz i jesteś czysty :D

Opublikowano

Nie ma szans abyś dostał ponieważ tak jak ktoś pisał wyżej skad masz wiedzieć czy on ma moda czy pelerynki? nie wiesz więc za co go dostaniesz?;p

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze, że nawet jakbyś dostał tego bana, to piszesz odwołanie i odblokowują Ci konto, gdyż nie mają jakichkolwiek dowodów, na podstawie których mieliby Ci nadać tego bana.

Opublikowano

Dodam jeszcze, że nawet jakbyś dostał tego bana, to piszesz odwołanie i odblokowują Ci konto, gdyż nie mają jakichkolwiek dowodów, na podstawie których mieliby Ci nadać tego bana.

Niby tak, ale to czy go zablokują czy nie to zależy tylko od nich. Może nie mają dowodów ale są przekonani że jednak coś tam się odbywało :). Nie każdy administrator pozwoli sobie na robienie go w ch***. 

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Raczej nie dostaniesz bana.

Chociaż czasami ci GM odwalają naprawdę dziwne rzeczy.

Ja kiedyś miałem dostać bana za nick (podobny do nazwy jakiegoś SGM) i ten GM - Oktavian jeżeli mnie pamięć nie myli bo to już ze 2 lata temu było, napisał mi że mam 3h na przełożenie ekwipunku, itd. Ja mu napisałem, że ok. Po jakichś 30 sekundach zostałem wylogowany, następnie chce wejść na konto i pisze mi że moje konto jest zablokowane o.O Pisałem w tej sprawie do supportu i odpisał mi jakis inny GM że to nie prawda i wcale mi nikt tak nie powiedział :D Pozdrawiam TEAM Metin2 :)

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, a nawet jeśli to piszesz do supportu wyjaśnienie że ty nie posiadałeś żadnego hacka oraz że mogą sprawdzić logi. To że Ty korzystałeś z kolesia który miał moda nie czyni Cie żadnym hackerem czy też współwinnym :)

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...