Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Turima.pl Pokaz Standardowych map i powiększone Spoty (BetaTesty) #5

PTOROS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powyżej się zdeklarowałeś że nie zagrasz, więc myślę że będzie Ci ciężko znaleźć co kolwiek.

Jesteś tak łapczywy przy tym co piszesz, że sam sobie zaprzeczasz, ale nie martw się to się jakoś leczy.

To się wylecz gracjanie. Może w koncu zaprzestaniesz smyrac naida po jadrach i zaczniesz doceniac poswiecony czas innych i ich prace.

Czekam na start <3

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Gościu weź mi powiedz czego ja mam im zazdrościć, skoro robie od nich po sto kroć lepsze rzeczy (opinia innych graczy).

Wydaje mi się że masz za dużo w dupie, wszędzie się wypisujesz jaki to z ciebie szlachcic i czego ty nie potrafisz.

Siedzisz jak ta kwoka na jajach pod tematami na media, podajesz linka swojemu przydupasowi żeby Ci pomógł bo nie wiesz jak wyjść z tej sytuacji.

Nie wiem jakim trzeba być zdezylowanym plastikiem żeby czepiać się drzew  :huh:

Zmień się teraz z NaiD-em niech on popilnuje tematu, a ty przypatrz się na ss czy trawa prosto rośnie <3

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

Czyli twoje doświadczenie jest zerowe  <3

Nasz, jeden server przetrwał 2 NaiD-a, potem NaiD się na Ciebie wypnie i zostawi Cię ;)

Ten owoc szybko zgnije  :rolleyes:

Nie rozumiem po co ciągle nawiązujesz do mojej osoby? Już nie wspomnę o tym, że nawet mojego nicku nie potrafisz napisać.

Osobiście wypowiedziałem się w tym temacie ponieważ oczerniłeś mnie na forum publicznym a to nie jest w porządku.

Nie obchodzi mnie to czy Wy myślicie o mnie dniami i nocami. Na TS to pewnie podczas pisania posta zacieszacie paszcze

(Ahh pewnie Naid się wkurwi) a prawda jest taka, że zlewam wszystkie docinki ludzi ponieważ Bóg kazał wybaczać głupotę innych i ja to robię.

To samo się tyczy Restynida i Kazdara, nie obchodzą mnie ich posty, niestety tego nie zauważyli więc im to napiszę może w końcu się zorientują.

Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących którym metin nie wyjadł mózgu.

0LsM05U.png

Opublikowano

The Naid jesteś tak zajebisty. Moge cie dotknać? :D

55c0.png

Opublikowano

The Naid jesteś tak zajebisty. Moge cie dotknać? :D

Tylko go niczym nie zaraź bo jest mi potrzebny.

Tak na poważnie to zgasił Cię jak peta o mele.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie wiem po co najebaliście tyle tych orków w jedno miejsce, są też ludzie, którzy nie mają komputerów z nasa żeby tam nie mieć lagów (nie licząc tego, że nawet Ty nagrywając to miałeś może z 5 fpsów).

Zamiast tego mogliście troszkę pomyśleć i porobić inne dobre spoty na reszcie wysepek na tej mapie zamiast nadupcyć milion orków w 1 miejscu.

I tak, widzę, że z początku też są powiększone, ale tak czy siak są one małe i jak zawsze nie opłacalne do expienia.

Opublikowano

Po co tracic nerwy od poczatku pisze i bede pisal ze Asreya to najgorszy syf jaki wystartuje 0 w tym metina co oni robia.

Graczy przez te hejty nie bedzie nawet 200.

Nie polecam ! The Naid & Mizune = *miecie ponad wszytko.

Czekam na pliki Astreya <3

Jeszcze dodam Trobol przestań lizać dupe wieśniaku.

Kazdar nie błaźnij się już :) idź rób serwery na plikach aline i syfach z epvp a nie zajmujesz się serwerami z wyższej półki :)

PS: Co do tematu mapka powiedzmy że taka sobie według mnie spoty za duże dodaj tam jeszcze graczy a nie będziesz mógł się ruszyć bo na samym filmiku widać że lagi masz co kilka sekund. 

PS2: Mizune ma trochę racji te drzewa tam nie pasują bo gdzie zieleń w zimę? :D 

Opublikowano

Po co tracic nerwy od poczatku pisze i bede pisal ze Asreya to najgorszy syf jaki wystartuje 0 w tym metina co oni robia.

Jakim prawem śmiesz określać Arcrosa mianem wieśniaka, skoro jego zachowanie na tym forum stokroć przewyższa Twoje błaźnienie się?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Kazdar nie błaźnij się już :) idź rób serwery na plikach aline i syfach z epvp a nie zajmujesz się serwerami z wyższej półki :)

PS: Co do tematu mapka powiedzmy że taka sobie według mnie spoty za duże dodaj tam jeszcze graczy a nie będziesz mógł się ruszyć bo na samym filmiku widać że lagi masz co kilka sekund. 

Nawet nie wiem chlopie kim jestes jakims grafikem z painta , twoje zdanie o mnie nic nie wnosi. Jestes zwyklym userem ktorego szczypie dupa bo odrzucilem cie z teamu . Piss yol

Opublikowano

Nawet nie wiem chlopie kim jestes jakims grafikem z painta , twoje zdanie o mnie nic nie wnosi. Jestes zwyklym userem ktorego szczypie dupa bo odrzucilem cie z teamu . Piss yol

zwykły user ty tak serio czy na niby co ??? on ma więcej postów niż ty i pewnie więcej wie o grafice niż ty więc ogarnji się piskliwy głosiku bo pownieneś mieć dożywotniego bana na tym forum i jak ty to mówisz Piss yol 

Opublikowano

Nikomu dupy nie liże, nie lajkuje postów osób które nie mają racji + których nie znam.

Więc za przeproszeniem odpier*ol się od mojej osoby :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie rozumiem po co ciągle nawiązujesz do mojej osoby? Już nie wspomnę o tym, że nawet mojego nicku nie potrafisz napisać.

Osobiście wypowiedziałem się w tym temacie ponieważ oczerniłeś mnie na forum publicznym a to nie jest w porządku.

Nie obchodzi mnie to czy Wy myślicie o mnie dniami i nocami. Na TS to pewnie podczas pisania posta zacieszacie paszcze

(Ahh pewnie Naid się wkurwi) a prawda jest taka, że zlewam wszystkie docinki ludzi ponieważ Bóg kazał wybaczać głupotę innych i ja to robię.

To samo się tyczy Restynida i Kazdara, nie obchodzą mnie ich posty, niestety tego nie zauważyli więc im to napiszę może w końcu się zorientują.

Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących którym metin nie wyjadł mózgu.

Aha, niestety wolimy prowadzić inteligentną rozmowę na temat gówna niż rozmawiać o tobie ^^

Masz poważny problem bo myślisz że jesteś bogiem okradając inne gry z obiektów i podpisując się pod nimi.

Twoich nicków nie opłaca się zapamiętywać bo po upadku tego servera znowu weźmiesz jakiś nick z płatków śniadaniowych i będziesz pół roku robił kolejny server ^^

Tylko go niczym nie zaraź bo jest mi potrzebny.

Tak na poważnie to zgasił Cię jak peta o mele.

Widać kto w waszym związku nosi spodnie, chyba tylko ty uważasz go za swojego boga  <3

55c0.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że jak spytałem pierw o pliki (zawsze tak robiłem jak miałem dla kogoś miałem robić odpisałeś mi mniej więcej tak "System zbroi będzie tylko na naszym serwerze" a tu bum dostałem ss'y do obrobienia i co Aline zniechęciło mi to i zrobiłem ci g*wnianą prezentacje :) 

zwykły user ty tak serio czy na niby co ??? on ma więcej postów niż ty i pewnie więcej wie o grafice niż ty więc ogarnji się piskliwy głosiku bo pownieneś mieć dożywotniego bana na tym forum i jak ty to mówisz Piss yol 

O grafice nie wiem czy wiem więcej bo go zbytnio nie znam lecz oszustów nie trawię a on nim jest niestety ale z nim nie ma co pisać skoro szczytem piękności w zbrojach do metina jest zbroja z wowy o_O która jest zrypana w modelu od prawie każdej strony ;)

PS: Nie żeby coś "kazdarze" ale przestań hejtować ludzi którzy się starają i zajmij się sobą bo 2x serwery i ciągle te same błędy

Opublikowano

Ty mi nawet prezki nie robiles xDDDDDD czlowieku ;p 

Opublikowano

Zacznijmy od tego że jak spytałem pierw o pliki (zawsze tak robiłem jak miałem dla kogoś miałem robić odpisałeś mi mniej więcej tak "System zbroi będzie tylko na naszym serwerze" a tu bum dostałem ss'y do obrobienia i co Aline zniechęciło mi to i zrobiłem ci g*wnianą prezentacje :)

O grafice nie wiem czy wiem więcej bo go zbytnio nie znam lecz oszustów nie trawię a on nim jest niestety ale z nim nie ma co pisać skoro szczytem piękności w zbrojach do metina jest zbroja z wowy o_O która jest zrypana w modelu od prawie każdej strony ;)

PS: Nie żeby coś "kazdarze" ale przestań hejtować ludzi którzy się starają i zajmij się sobą bo 2x serwery i ciągle te same błędy

wiem że to oszust sam mnie raz oszukał bo nie chciałem robić grafiki na jego 2 server (beka) no ale cuż tacy ludzie nie ogarniesz tego

Opublikowano

wiem że to oszust sam mnie raz oszukał bo nie chciałem robić grafiki na jego 2 server (beka) no ale cuż tacy ludzie nie ogarniesz tego

Zostałes chlopie wyjebany z teamu bo eq rozdawales i plakales na ts3 bo nie miales pelnych praw.

Groziles , ze usuniesz nam prezke jak nie dostaniesz full praw ;]

Napisz cos jeszcze a wrzuce dowody na cb czlowieku ;]

Opublikowano

Zostałes chlopie wyjebany z teamu bo eq rozdawales i plakales na ts3 bo nie miales pelnych praw.

Groziles , ze usuniesz nam prezke jak nie dostaniesz full praw ;]

Napisz cos jeszcze a wrzuce dowody na cb czlowieku ;]

Ty tak serio ??? to może było z rok temu jak nie więcej. Od tamtego czasu pracowałem nad różnymi serverami. Rozdawałem EQ nie rośmieszaj mnie bo zaraz padne zacytuje co wtedy powiedziałeś "ej meester zrobisz mi grafike dla innego servera bo robimy nowy z tąd już kase wyciągneliśmy" ja "Nie..." ty "to spierdalaj" potem jakiś ban na ts dostałem jak i w grze. Groziłem że usune wam prezentacje AHA tylko jest jeden problem że to ty wrzuciłeś prezke na forum nie ja. Jeszcze odniose się do tego "płaczu" na ts3 płakałem ??? no nie wiem po prostu mówiłem ci żebyś w końcu dał mi te prawa bo czekałem 4 dni jak nie więcej. 

Ty napisz coś jeszcze to wrzuce twój filmik jak śpiewałeś o serverze jest tam wszystko wymienione dobrze że to jeszcze trzymam ;) i ten piskliwy głośik od pierwszych dni pracy żygać się chciało ... i ciągle cytuje "DAWAJ TĄ PREZENTACJA KURWA CZASU NIE MA" ty tak serio ??? 

Opublikowano

Banda idiotów widze sie tu wypowiada.

Co do tematu, a raczej jego zawartosci.. Was ludzie popierdoliło do reszty.

Daje kurwa 500 stów, że jak ten serwer wystartuje to wiekszosc bedzie wypierdalać albo c++, albo beda skurwysynskie lagi bo Wy nie macie mózgów i nie wiecie, ze im wiecej modeli tym wieksze zapotrzebowanie na parametry sprzetu. Dodatkowo powiekszone spoty co jest ciosem prosto w serce, odczulismy to na aslanie. 

Opublikowano

Ty mi nawet prezki nie robiles xDDDDDD czlowieku ;p 

Jak nie pamiętasz to trudno :)

PS: nie chce wam zaśmiecać tematu więc powiem tak zmieńcie kolor drzewka na biały zmniejszcie trochę spoty a powinno być dobrze :)

Opublikowano

Niczego po prostu zamknij ten już głębel człowieku. Hejtujesz każdego a nawet videa .

A sam ten wasz serwer ''MPCforum'' to najgorszy shit i wlasnie przez cb nie zagram.

PS:

iw6Bz7f.png

Co to za sygna? Z painta wyciąłeś ? 

Człowieku ogarnij się w końcu -.-

Przez twoje hejty nie licz na dobre opinie o waszym serwerze i o popularności na każdym kroku bede odradzal gry na waszym serwerze.

Tak propo czy u was znajde coś z Gry Metin2?

Zrób coś lepszego, zrób sam taki napis i zwracam honor skoro uważasz że to jest gówno.

Sygnatura jest bardzo fajna, w przeciwieństwie do sygnatury Turimy czy tego drugiego serwera, z google wklejone logo facebooka.

Ty jakoś w każdym NOWO założonym temacie odrazu wszystko polecasz, czyżby multikonto administracji ? <3

@Mizune i Naid, nie żeby coś, ale moim zdaniem hejtujecie bo Turima jest z LiteGame jak się nie mylę, a wy macie te spiny... chłopaki, robicie serwer to róbcie.

@Restyiard czy jak to się tam pisze... Chcesz wstawić pliki? Proszę bardzo... i tak 3/5 userów dzialu metin2 je ma.

@nie podoba mi się, i szczerze powiem, że nie wiem po co ten film jest, żeby przedstawić to, że potraficie powiększyć resp mobów o ileś tam ?

Pozdrawiam.

@EDIT:

Soeon, skoro Naid i Mizune robią takie wielkie gówno, wszystko syf, najgorsze,padnie itp to czemu "CZEKASZ NA PLIKI MPCforum?" przecież to będzie gówno, a tam nie ma metina tylko same gówna które zrobił naid i mizune och. Po prostu zazdrościsz, że potrafią coś swojego, a nie pisać tylko, że coś jest NOWOŚCIĄ z MPC xD

Turima jest serwerem LiteGame na czele z Kiziorem złodziejem mhm :) Ciekawie ciekawie.

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Zrób coś lepszego, zrób sam taki napis i zwracam honor skoro uważasz że to jest gówno.

Turima jest serwerem LiteGame na czele z Kiziorem złodziejem mhm :) Ciekawie ciekawie.

A co kizio ukradł ? ^^

55c0.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...