Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Rejestracja Na Irealmt2 ! [Ro][Gm Mode!]

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

reklama 34minuty na mpc i koniec serwera hahah naprawde polaczki to sa... szkoda slow na was-.- cieszycie dupe jak wpiszecie /shutdown ?

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Ludzie jestescie pro. Powinni na kazdym serwie domyslnie banowac polskie IP to nooby by z proxy nie wbiły a tak full neo i nie wiecie po co jest gm mode - do zabawy a nie nieustannego rozpier******* serwera komenda shutdown i zwalania 100000000 metkow i bosow... Zawsze po 5-10 minutach usuwajcie linki do serwów.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up

zgadzam sie... kiedys to pamietam bylo kilka serwerow prywatnych, chinskich. Proxifiera trzebabylo uzywac zeby sie polaczyc : D a teraz tylko Hamachi PL gowno i NEO kidy sie rzucaja na kazdy wiekszy rate;/

Opublikowano

jakis kretyn bawi sie komendami... i wylacza serwa

gora 2h i serwer padnie;/

wlaśnie i zara on padnie

Opublikowano

No supcio. Logowalem sie 3 razy. Za 3 razem postac zalozylem, to juz sie cieszylem, ale co? KICK !! Teraz loguje sie z 2 raz po resecie =,= I pewnie zanim sie zaloguje znowu bedzie OFF albo juz na zawsze padnie ;/

Opublikowano

Serwer może i fajny ale dzieci kickaja innych graczy zmieniają każdemu lvl itd

POZA TYM OGROOOOMNE LAGI

Opublikowano

Szwingiel Usun ten temat do huja wafla a nie KURWA tylko na ++ lecicie ja pierdole =.=

Dawajcie mi - i 1 Ile tylko się da

:D

Opublikowano

I znowu padł. Kur** na mpc powinien byc wstęp od 16+ lat z dowodzikiem lub dokumentem tozsamosci. Na serwy tak samo. Bo kur** sie nei da grac niedo**** staje wam jak wpiszecie shutdown albo rozpier******* serva?

userbarwb.png

Opublikowano

no bez przesady ;/ sa osoby ponizej nawet 12 lat, ktore utrzymuja wysoki poziom kultury ;// Np. ja (15lat, nie 16 to juz mam sobie nie pograc? ;/)...

Opublikowano

@up.

a co ma ilosc postow do tego czy jest sie owym dzieckiem NEO czy nie? a moze znajda Ci sie dzieci NEO co spamuja w tematach i maja 1000+ postow ;>? Ja mam ponizej 50 postow. mam tu konto baaardzo dlugo i nigdy z nikim nie mialem na pienku, czy nie dostalem warna =,=

Opublikowano
zal mi tych nobuw co wpisujom komendy na wylanczanie metka mam błond zalllllllll i zara serwer offfff pewnje zalllll

Takich osób nie powinno byc na świecie i neo. Co do wieku na mpc to powiedzialem 16+ minimum a jesli koles ma kulture i mozg to i od 10 moze.

userbarwb.png

Opublikowano

Boże dzieci!

nie umiecie grac na komendach tylko wpisujecie shutdown

kickacie innych bo jesteście pierdolonymi kidami!

nie kurwa serw 1h a tutaj chyba już z 5 razy off nie mniej!

takie kidy jak wy powinno się TĘPIĆ! (10-13)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...