Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO lounge.

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio postawiłem 4 itemy na team, który wygrał a w zamian dostałem te same co postawiłem i nic nowego wie ktoś może co jest nie tak ?

Opublikowano

trochę dziwne , jak przy 4itemach i wygranej nie dostałeś żadnego przedmiotu.Być może mecz został przeniesiony na inny termin a zwrócili Ci przedmioty , lub jak kolega wyżej napisał Twoja potencjalna wartość wygranej nie była wyższa niż 0,03 ( bo za tyle jest najtańszy przedmiot)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Jak stawiałeś Na'Vi vs Titan to mecz jest przeniesiony, a skiny zwrócone

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Jak stawiałeś Na'Vi vs Titan to mecz jest przeniesiony, a skiny zwrócone

Troszkę dziwne, bo dałem na Na'Vi i odzyskałem 3 z 4 skinów, co prawda ten 4 to jakiś marny.. Ale jednak jest to skin. Co w takim przypadku? :P

Opublikowano

Powinieneś dostać te skiny które obstawiłeś, jak dostałeś inne to pisz do supportu

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Powinieneś dostać te skiny które obstawiłeś, jak dostałeś inne to pisz do supportu

Dostałem 3 z 4 skinów, które obstawiłem.

Opublikowano

Dostałem 3 z 4 skinów, które obstawiłem.

napisz do supportu że na taki mecz obstawiłeś takie itemy ( dołącz tutaj screena z wymiany z botem ) .Mecz się nie odbył i otrzymałeś za mało skinów

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Osobiscie nie polecam skorzystalem raz wygralem ale nic nie dostalem tylko skiny mi zwrocilo. Musialem czekaac pare h zeby wyjac iteamy bo takie lagi tam sa i wogole strona nie dziala nieraz. Pisz do supportu i tyle.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...