Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Genesis, czyli nudzimy się przed maturą. xD

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę zmian w kliencie:

2cf8e43.jpg

ljxab.png

fe01lh.jpg

Najlepsza drużyna:

1397922278-U477327.png

Ah, na koniec dwie najlepsze szelmy z Genesisa. ^^

11ie6ug.png

I Bóg zapłać Damianowi za to, że zechciał mi wytłumaczyć jak podmienić pliki. ^^

Opublikowano

I Bóg zapłać Damianowi za to, że zechciał mi wytłumaczyć jak podmienić pliki. ^^

Amen :D

Ogólnie edycje mi się podobają, skrzydełka z AIO są boskie. :>

zSCFQrN.png

Opublikowano

Słabe te edycje. I te dretwe teksty przy ss-ach.

Btw. I tak nie zdasz matury. (chyba ze w komisji tez zdaja za cycki)

Byle co, takie jak Ty, mi nie pociśnie, Bloody. xD

Opublikowano

Jak masz jakas sprawe do mnie to na pw.. po cos to jest.
A co do genesis to same szelmy tam sa a dlaczego nikt nie grywa sorcem? Btw te skrzydla u sorca jakies brzydkie sa.

Opublikowano

Bloody ???!! Jak używasz aktualnie jakiego ts to weź zapodaj mam sprawę ;p

Co do skrzydełek fajne są, na destiny też da się tak przerobić?

Da się. Wszystko się da. Wystarczy mieć itemAll i smc editor. 

Anyway, z tego, co wiem to Bloody nie udziela się na TS-ie. A przynajmniej się nie odzywa. :p

Opublikowano

Jak masz jakas sprawe do mnie to na pw.. po cos to jest.

A co do genesis to same szelmy tam sa a dlaczego nikt nie grywa sorcem? Btw te skrzydla u sorca jakies brzydkie sa.

Nie grasz, a się wypowiadasz? Dużo jest sorców, oczywiście, że szelm więcej ale zaklinaczów też nie mało. 

Opublikowano

Nie grasz, a się wypowiadasz? Dużo jest sorców, oczywiście, że szelm więcej ale zaklinaczów też nie mało. 

Bo Gambit zj***ał sprawę z unikami tutaj nic nie dają jak na kochanym LCGN spec ma dużą przewage tutaj jest prawie jak tytan gunwo wart

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Bo Gambit zj***ał sprawę z unikami tutaj nic nie dają jak na kochanym LCGN spec ma dużą przewage tutaj jest prawie jak tytan gunwo wart

W dupie byłaś, gówno widziałaś. :) Zaklinacz z buffami jest prawie nie do zabicia 1vs1.

Opublikowano

W dupie byłaś, gówno widziałaś. :) Zaklinacz z buffami jest prawie nie do zabicia 1vs1.

w dupie to może u Ciebie byli, lecz nie ja kochaniutka <joke>

Mam speca i wiem jak działa więc nie pie**lcie mi tu głupot. Jak napisałam tutan jest gówniany tak samo jak elementalist (dobra duchy ubiją Ciebie w 5 minut ale chooy Ci to da jeżeli na 3 skilel je skłądasz a elementaliste na 4.... identycznie jak speca) -,-

#Pani down, dobrze da Ci te 5 skill'i na sec, ale np assek podejdzie i bez utraty nawet 1/3 hp go ubije. Tak samo z wizzem/witchem czy też tytanem... każdy go bije na łeb na szyje.... niestety ale na genesis UNIKI CI NIC NIE DADZĄ

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Sorcerer jest tutaj bardzo dobrą postacią, która ma dużo uników, całkiem porządnego dmg, szybką animację skilla itd. Nie wiem o co ta kłótnia, najbardziej pożądana postać na PvP event (jeżeli chodzi o postacie defensywne)

Opublikowano

Karwasz twarz. To ja nie wiem, jak Ty tym sorcem grałaś, jeżeli Ciebie składali na 3 skille. Dobrze zrobiony sorc + osoba, która potrafi nim grać i gwarantuję Ci, że tej postaci się tak łatwo nie zabije. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...