Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodawanie Znajomych Na Mpcforum.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak pewnie zauważyliście wszyscy Wasi znajomi zostali usunięci. Dotychczas było tak, że każdy mógł dodać każdego do znajomych bez potwierdzenia. W chwili obecnej dodanie znajomego, wymaga zatwierdzenia poprzez PM. Mam nadzieję, że nowe usprawnienie Wam się spodoba :)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Można było chyba ustawić sobie w profilu akceptowanie zaproszeń?

Ale spox ^.^

Być zajebistym...

Gość Mounthains
Opublikowano

super ;d

miałem jakoś 90 znajomych, a polowy nie znałem -.-

ja 130+ -,-

Opublikowano

Fajnie, ale cuś jest nie dorobione. Chciałbym dodać znowu tych których miałem to mam jedynie usuń z listy znajomych. Nie pytajcie czy próbowałem, próbowałem usuwać by móc dodać ale bez skutku xD .

Gość Mounthains
Opublikowano

a ilu znałes?

30? może mniej

Opublikowano

Fajnie, ale cuś jest nie dorobione. Chciałbym dodać znowu tych których miałem to mam jedynie usuń z listy znajomych. Nie pytajcie czy próbowałem, próbowałem usuwać by móc dodać ale bez skutku xD .

Bo na PW im przychodzi wiadomość typu ''Czy chcesz aby ten i ten był w twoich znajomych?''

I mają do wyboru ''akceptuję'' i ''odrzucam'' ;)

Musisz poczekać aż się zgodzą.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dobre, na pewno się przyda. Wiele osób miało jak wszyscy wy, UP

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

W starej wersji było chyba tak,że można było dodać znajomego ale ten znajomy nie miał wtedy zapraszającego w znajomych...Taki Client-Sided jak by to powiedzieć xD

Bardzo dobre usprawnienie znajomych imo.

@Down

Powiedziałem chyba,żeby się nie pomylić xD

Opublikowano

W starej wersji było chyba tak,że można było dodać znajomego ale ten znajomy nie miał wtedy zapraszającego w znajomych...Taki Client-Sided jak by to powiedzieć xD

Bardzo dobre usprawnienie znajomych imo.

Nie chyba tylko napewno, do tego mozna bvło ustawić zeby informowało kto cie dodaje do znajomych ;d

76561198001815076.png
Opublikowano

Bo na PW im przychodzi wiadomość typu ''Czy chcesz aby ten i ten był w twoich znajomych?''

I mają do wyboru ''akceptuję'' i ''odrzucam'' ;)

Musisz poczekać aż się zgodzą.

Czytanie ze zrozumieniem? pokażę Ci to na zdjęciu żebyś zrozumiał. Posłużę się Saltasiem którego miałem wcześniej w znajomych.

http://img22.imageshack.us/img22/1861/znajomiv.jpg

Na czerwono masz zaznaczone że On nie ma mnie w znajomych, a na niebiesko ze nie mam go jak dodać bo tak jakbym go już miał... nie wysyłałem mu jeszcze zaproszenia.

No chyba że ja na prawdę coś źle robię.

Opublikowano

Kokosz jeśli możesz to dodaj możliwość edytowania postów w danym dziale przez kidModa bo czasem czuje się jak spammer ;/ a tak to tylko by się coś dopisało

a ja teraz nie mogę zaprosić byłych znajomych ... bo już ich niby mam ... wiec klikam na ten obrazek żeby usunąć ( postać z minusem pod avatarem ) i nic ...

Opublikowano

Mam to samo - nie mogę dodać znajomych których miałem a jak próbuje usunąć wyskakuje error ;/

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Mam to samo - nie mogę dodać znajomych których miałem a jak próbuje usunąć wyskakuje error ;/ 

Nie rozumiem was UP bo mi działa bo dodałem Vitrona i robo xD

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

dobre usprawnienie

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...