Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakończenie The Walking Dead (GRA)

KLATKER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Dział przeznaczony do pogaduszek więc piszę tutaj. Czy ktoś z was ją ukończył ? Jak tak to w jaki sposób?  Co sądzicie o zakończeniu tej gry ? Ja muszę przyznać (Może uznacie mnie za cieniasa) ale poryczałem się jak dzieciak. Nigdy w życiu mi się to nie zdarzyło. Po żadnym filmie, książce, grze nigdy nie płakałem (Oprócz tej) Czy ktoś z was też się popłakał czy jestem tu jedyną beksą ?

Macie tutaj link do filmiku na którym przedstawione są reakcje youtuberów na zakończenie tej gry (Z kamerką)

Opublikowano

Ja nie grałem w tą grę ale oglądałem u bungo21 i powiem szczerze że po tym jak clem musiała zabić lee to zacząłem płakać a jak już go zabiła to totalnie się rozryczałem niby to tylko gra ale jest coś w niej..

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Ja nie wiem jak można płakać po czymś takim. Widocznie mało w życiu widziałeś. Polecam ci jakieś anime dramaty, ale porządne. Tam to dopiero byś plakal. Tez obejrzalem the walking dead gre. Nie płakałem, a jestem dosyć wrażliwy. Zakończenie było ok. Oby w 2 sezonie gry umarła clementine. Nic do niej nie mam, ale byłoby to idealne zakończenie. Miałaby wtedy pewnie 16 lat i byłąby już po na prawde wielu śmierciach bliskich osób. To by bylo fajne zakonczenie.

Opublikowano

Ja nie wiem jak można płakać po czymś takim. Widocznie mało w życiu widziałeś. Polecam ci jakieś anime dramaty, ale porządne. Tam to dopiero byś plakal. Tez obejrzalem the walking dead gre. Nie płakałem, a jestem dosyć wrażliwy. Zakończenie było ok. Oby w 2 sezonie gry umarła clementine. Nic do niej nie mam, ale byłoby to idealne zakończenie. Miałaby wtedy pewnie 16 lat i byłąby już po na prawde wielu śmierciach bliskich osób. To by bylo fajne zakonczenie.

Obejrzałem masę dramatów (również kilka anime), przeczytałem książki i przy niczym nie płakałem. Pierwszy raz tylko popłakałem się przy czymś smutnym i Była to ta gra, nawet na pogrzebie mojej babci tak nie płakałem ( A nie wiem czy to dobrze). Ja nigdy nie widziałem żeby ktoś się przy tym nie poryczał. Każdy mój kumpel, każdy Youtuber u którego oglądałem (Kubson, Tivolt, Rock, Bungo, PewDiePie, Toby) ryczał.

Opublikowano

Obejrzałem masę dramatów (również kilka anime), przeczytałem książki i przy niczym nie płakałem. Pierwszy raz tylko popłakałem się przy czymś smutnym i Była to ta gra, nawet na pogrzebie mojej babci tak nie płakałem ( A nie wiem czy to dobrze). Ja nigdy nie widziałem żeby ktoś się przy tym nie poryczał. Każdy mój kumpel, każdy Youtuber u którego oglądałem (Kubson, Tivolt, Rock, Bungo, PewDiePie, Toby) ryczał.

To mamy obydwoje chyba inną definicje słowa ryczał. Dla ciebie ryczał to smutny wyraz twarzy, a dla mnie tony łez. Oglądałem u rocka i wcale facet nie ryczał wg mojej definicji.

Gdybym mial oceniac the walking dead jako film dałbym 8,5/10. Jako gre 10/10. Sama historia byla dosyć fajna, ale momentami przeciągana i przewidywalna. Fajne jednak bylo to, ze umarł główny bohater.

Opublikowano

To mamy obydwoje chyba inną definicje słowa ryczał. Dla ciebie ryczał to smutny wyraz twarzy, a dla mnie tony łez. Oglądałem u rocka i wcale facet nie ryczał wg mojej definicji.

Gdybym mial oceniac the walking dead jako film dałbym 8,5/10. Jako gre 10/10. Sama historia byla dosyć fajna, ale momentami przeciągana i przewidywalna. Fajne jednak bylo to, ze umarł główny bohater.

Może Rock nie ryczał a oczy mu się zaszkliły i wyłączył kamerę więc to możliwe. Reszta ytberów których wymieniłem płakała.

Opublikowano

Może Rock nie ryczał a oczy mu się zaszkliły i wyłączył kamerę więc to możliwe. Reszta ytberów których wymieniłem płakała.

mógłbyś podać linki do tych odcinków, w których płakali? bo cos wierzyc nie moge

Opublikowano

To tylko kilka, 3 tylko się oczy zaszkliła reszta się popłakała.

https://www.youtube.com/watch?v=FbHlU_8Sfogp

Też próbował się powstrzymywać.

No to albo ja jestem nienormalny, bo m nawet łza nie poleciała, albo to wy jesteście przewrażliwieni. Ludzie, to tylko gra. Tak wgl to nie wiem czemu większośc wybierała, zeby clem zastrzelila lee. Ja ogladalem jak nie zastrzelila. Nie widziala wcale jak sie przemienił.

Opublikowano

No to albo ja jestem nienormalny, bo m nawet łza nie poleciała, albo to wy jesteście przewrażliwieni. Ludzie, to tylko gra. Tak wgl to nie wiem czemu większośc wybierała, zeby clem zastrzelila lee. Ja ogladalem jak nie zastrzelila. Nie widziala wcale jak sie przemienił.

To chyba coś z tobą nie tak o,0. Z kimkolwiek bym nie rozmawiał to każdy mówi że najsmutniejsze zakończenie historii jakie widział w życiu. Nawet Tivolt o tym  wspomina na końcu. A poza tym co ma do tego że to gra ? Równie dobrze można popłakać się na filmie, czytając książkę bądź będąc na pogrzebie. To że to się nigdy nie wydarzyło nie ma znaczenie skoro zakończenie moim zdaniem było smutne.

Opublikowano

To chyba coś z tobą nie tak o,0. Z kimkolwiek bym nie rozmawiał to każdy mówi że najsmutniejsze zakończenie historii jakie widział w życiu. Nawet Tivolt o tym  wspomina na końcu. A poza tym co ma do tego że to gra ? Równie dobrze można popłakać się na filmie, czytając książkę bądź będąc na pogrzebie. To że to się nigdy nie wydarzyło nie ma znaczenie skoro zakończenie moim zdaniem było smutne.

Widziałem wiele smutnych zakończen, nawet przy tych nie plakalem, a co dopiero przy the waking dead. Moze faktycznie cos ze mna nie tak.. Ale nawet gdybym mial plakac to bym sie powstrzymal, po co mam miec mokrą twarz? może 1-2 łzy mi poleciały przy ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai. Ale nie mozna tego nazwać płakaniem.

Opublikowano

Wygrałem trochę szkoda mi było na końcu jak Lee tam został a Clementine poszła z kimś tam ;p

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Mam podobne zdanie.

Nie rozumiem o czym wy teraz mówicie. Że niby nie można się wzruszyć ? Ja widziałem śmierć w realu nieraz. Na moich oczach umarła moja babcia, umarło wiele bliskich mi osób i jakoś nic mi nie jest.

Opublikowano

To znaczy, że masz trochę najebane w głowie. Bardziej emocjonalnie odbierasz śmierć jakiegoś kwadratowego człowieka z gry, który nie istnieję, a nie przejęła Cie śmierć bliskich osób ? Jak już mówiłem, beka

Opublikowano

To znaczy, że masz trochę najebane w głowie. Bardziej emocjonalnie odbierasz śmierć jakiegoś kwadratowego człowieka z gry, który nie istnieję, a nie przejęła Cie śmierć bliskich osób ? Jak już mówiłem, beka

+1

Opublikowano

Nie zrozumiałeś co napisałem więc się nie wypowiadaj. Czy ja gdziekolwiek napisałem że bardziej emocjonalnie odebrałem to niż śmierć rodziny ? NIE. Po prostu moim zdaniem nie można wstydzić przyznać się do własnych uczuć a końcówka tej gry mną wstrząsneła jako iż ja tworzyłem postać a cała fabuła zależała od tego jak gram.Niemalże każdemu zdarza się płakać czy chociażby wzruszyć podczas np. filmu. Moim zdaniem osoby które próbują stłumić płacz czy smutek mają problem z poczuciem własnej wartości.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś co napisałem więc się nie wypowiadaj. Czy ja gdziekolwiek napisałem że bardziej emocjonalnie odebrałem to niż śmierć rodziny ? NIE. Po prostu moim zdaniem nie można wstydzić przyznać się do własnych uczuć a końcówka tej gry mną wstrząsneła jako iż ja tworzyłem postać a cała fabuła zależała od tego jak gram.Niemalże każdemu zdarza się płakać czy chociażby wzruszyć podczas np. filmu. Moim zdaniem osoby które próbują stłumić płacz czy smutek mają problem z poczuciem własnej wartości.

W the walking dead twoje wybory wcale nie byly wazne. Niewazne co bys nie zrobil glowna postac i tak by zostala przemieniona. Dlatego wole heavy rain.

Co ma wlasna wartość do osób, ktore tłumią smutek, płacz?

Opublikowano

W the walking dead twoje wybory wcale nie byly wazne. Niewazne co bys nie zrobil glowna postac i tak by zostala przemieniona. Dlatego wole heavy rain.

Co ma wlasna wartość do osób, ktore tłumią smutek, płacz?

To że osoba boi się pokazać co czuje naprawdę z powodu troski o opinie innych na jego temat.

Opublikowano

Stary, nie boję się plakać przy dramatach. Ba! Nawet chciałbym obejrzeć coś co wywołałoby u mnie płacz z tonami łez, ale nigdy mi się to nie wydarzyło. NIe obejrzalem nic tak smutnego co wywolaloby cos wiecej niz 2 łzy.

Opublikowano

Stary, nie boję się plakać przy dramatach. Ba! Nawet chciałbym obejrzeć coś co wywołałoby u mnie płacz z tonami łez, ale nigdy mi się to nie wydarzyło. NIe obejrzalem nic tak smutnego co wywolaloby cos wiecej niz 2 łzy.

Nie napisałem nigdzie że boisz się płakać. Po prostu uważam że ludzie którzy się BOJĄ płakać ( Nie nie płaczą tylko się boją to robić) moim zdaniem mają zaburzone poczucie własnej wartości. Poza tym najwyraźniej mamy inne poglądy skoro ty przy płaczesz przy czymś innym a ja przy czymś innym.

Tyle ode mnie myślę że te dyskusje można zakończyć i prosiłbym teraz o wypowiadanie się na temat związany z 1 postem tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...