Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odświeżaniem strony w przeglądarce.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Używam Opery, nie przerzucę się na inną, od razu mówię. Gdy mam stronę otwartą na jednej zakładce jest ok, gdy przejdę na drugą odświeża się ona. Jak wrócę na poprzednią również się ona odświeża. Nie mogę oglądać filmów na yt oraz praktycznie nic robić. Wie ktoś, jak to naprawić?

Opublikowano

Reinstall?

Lub zakończ proces opery w menedżerze zadań, a potem ją znowu włącz, może coś się pobugowało. Ja miałem podobny problem w Chrome - karty zamykały się po kliknięciu na nich LPM, ale to pomogło :)

Opublikowano

Reinstall?

Lub zakończ proces opery w menedżerze zadań, a potem ją znowu włącz, może coś się pobugowało. Ja miałem podobny problem w Chrome - karty zamykały się po kliknięciu na nich LPM, ale to pomogło :)

Niestety, nie pomogło.

Opublikowano

Może masz jakieś stare rozszerzenia?

Zreinstallowałem Operę, więc nie mam nic a wcześniej miałem AdBlocka i kilka styli do ekranu głównego.

CCleaner na Operę i jedziesz!

Sprawdzę i dam Edita.

//Edit: Nie działa.

Opublikowano

Pewnie zmiany w configu

Gdzie mogę znaleźć ten config?

Jakiś syf, toolbar czy nie wiem jak to nazwać mi się władował na komputer i śmiecił. Wystarczyło go potraktować AdwCleanerem ;)

Dla tych co chcieli pomóc - like. Temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...