Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą linie wybrać do dalszej rozgrywki?

xXxPAHUxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare propozycji i proszę was  o podpowiedzenie która linia będzie lepsza , a więc:

Chiny:

Linią od type t-34 do t-34-1 i potem może dalej  (czy typem 58 da się coś ugrać ?)

USA:

Linią od t49 (czy hellcat jest czegoś wart?)

Wielka Brytania :

Linią od Churchilla I do Black Prince (lub dalej)

sebMUxL.png

Opublikowano

Polecam z całego serca Wielką Brytanie Magiczny pancerz ( 8 tier potrafi dingnąć TD 10 tieru a wieże ma bajeczną żadna 8 nie przebije i nie ma tam weak spotów) 9 zajebista za przeproszeniem 10 jeszcze nie mam. Carnvarvon jest słaby przed wymaxowaniem taki minus ale warto ! 

Opublikowano

O lini chińskiej się nie wypowiadam mam 5 tier, w lini amerykańskiej jeżeli chodzi o TD to planuje iść w T95 grałem sobie tą linią na CT gra się bardzo przyjemnie T95 ma magiczny pancerz, podeśle Ci jakiś film dokładnie omawiający tę linię 

Multi opowiada o 10 tierze

T95

Tutaj możliwości T95 (Angielski)

Opublikowano

ok dzięki wielkie jeszcze poczekam na wypowiedzi na temat chinoli

Robię linie i nie polecam. Brak pancerza, mobilność jaj nie urywa, niska pena, bardzo awaryjne. 

Opublikowano

Co do hellcata , nie dawno go kupilem i moim zdaniem jest to najlepszy 6 tier .

Hellcata polecam zrobic , ale nie mam pojecia czy warto isc dalej.

Opublikowano

juri przestan pisac te brednie o chinczykach

typ 58 odpowiednik rudego, dobra mobilnosc i  dzialko, przyzwoite camo, slaby pancerz ale czasami cos dinga, wielkiej rewelacji nie ma ale mi sie bardzo przyjemnieje gralo

t34-1 twarda wieza dla VII prawie nie przebicia (musza doklanie przycolowac co jest trudne) a i VIII nie zawsze sie przebijaja, mobilny, przyzwoite camo, swietne dzialko, niski jest tak bardzo niski ze gdy przykleja sie do boku przeciwka to ten czesto nie opusci na niego lufy, slabe depresja i przyspieszenie

T34-2  ma te same zalety i wady co poprzednik ale jest lepszy, mimo ze na topie nie radzi sobie tak wspaniale jak poprzednik to tez bardzo przyjemna maszyna

wz 120 nie dawno ja nabylem i nie mam jeszcze topowego dziala i silnika ale i tak teraz radzi sobie znakomicie, wieza ma 220mm pod ladnym katem wiec HT i MT X dosyc czesto sie odbija (chyba ze noobki z golda strzelaja), przod kadluba jest magiczny nieraz obije kilka razy X  by potem wpuscic od VII, dzialo ze 110 radzi sobie swietnie

bardzo przyjemna linia i polecam w nia isc bo gdy trafiacie na wyrownane i dluzsze bitwy daje sporo frajdy

hellcat to chyba najlepszy pasywny spoter w grze, posiada swietne camo i ustawiony w odpowiednik krzekach moze spotowac przeciwnikow i do nich strzelac nie bedzac wykrytym, dzialko jest bardzo celno i mimo ze ma tylko 160 peny to i tak na VIII tierach umie sporo naskubac, nie posiada pancerze i wolno obraca kadlub oraz wieze

T25/2 ma troche lepsze dzialko od hellcata ale jest wiekszy wolniejszy, tez wolno obraca kadlub i wieze ale tez daje sporo frajdy

t28 prot powolny karton, toczy sie 18km/h dzieki czemu zanim gdzies dojedziemy to zazwyczaj jest juz prawie po wszystki i nie mamy do czego strzelac albo przeciwnik ma sporo przewage  liczebna, jarzma dziala odbija wszystko ale cala reszta strasznie duzo w puszcza ale dzialo jest swietne, 400dmg co ok 8 sekund przy sporej penetracji robi sieczke z przeciwnika

T30 to samo co t29 i t34 tylko ze na IX tierze i lepszym dzialem pijacym po 750, wieze z t29 nawet na tym poziomie sie swietnie sprawdza

T110E4 ma obraca wieze ale tylko 180 stopni i ma wielki weakspot na niej w ktory wbijaja sie nawet pizdziki, reszta jest dosyc twarda ale tylko dla MT I HT, mimo ze to amerykaniec to ma slaba depresje dziala, mimo ze nie spisuje sie tak swietnie jak t30 to tez jest bardzo fajny

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...