Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera wybrać

Jaki typ serwera chcieliście by ostatecznie został na moim serwerze?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. FreeBUILD czy Survival , a może coś innego?

• FreeBUILD
    • Survival + Frakcje
    • Coś innego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do Was pytanie. Jaki typ serwera wybrać z możliwych w ankiecie. Aktualnie mam FreeBuild + Survival , a chciałbym któreś z tych wywalić. Jeżeli wybierzecie opcje coś innego, napiszcie jak typ byście chcieli. Nagrodzę plusikami :D

~ Skonfiguruję serwer, napiszę program - więcej informacji tutaj ~

Opublikowano

Nad PvP też myślałem, tak samo też myślałem o Hardcore, ale to się zalicza do "Coś innego"

Opublikowano

Nie na co teraz o tym myśleć.

Najpierw znajdź ciekawe pluginy, które będą wyjątkowe.

Jeśli Twój serwer będzie na poziomie innych - słabych - to i tak nikt nie zagra.

Możesz zrobić dobry serwer PvP.

Wszystko zależy od pluginów i administracji.

Opublikowano

Ogólnie to serwer już istnieje, ale niektórzy chcą żeby było albo to, albo to, albo wgl coś innego, jak chcesz to mogę podać IP

Opublikowano

Moim zdaniem jest bardzo dużo survival + frakcje lecz bardzo mało ciekawych ;/ Wszędzie to samo, te same pluginy. Ja bym ci proponował PvP lub jeśli masz większą ilość slotów to Hardcore/Minigames.

Opublikowano

Moim zdaniem jest bardzo dużo survival + frakcje lecz bardzo mało ciekawych ;/ Wszędzie to samo, te same pluginy. Ja bym ci proponował PvP lub jeśli masz większą ilość slotów to Hardcore/Minigames.

Dorzuciłbym coś ciekawszego albo tak jak mówisz, nad Hardcorem myślałem, ale jak by wiele osób byłoby zbanowanych to serwer świeciłby pustkami, chyba że ustawić b. mały czas banu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...