Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem wczoraj padł mi system oczywiście zrobiłem formata pięknie ładnie i podczas kiedy klikam po instalacji na metka mam błąd system windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia ścieżki lub pliku

możesz nie mieć odpowiednich uprawnień ,aby uzyskać dostęp do elementu wtf : pierwszy raz się z takim czymś spotkałem jestem na koncie admina nawet aktualizacji nie mogę zainstalować spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś będę wdzięczny po 100kroć za pomoc

a i jak mam folder z metkiem ikonki nie moja wyglądu ale jak dam do kosza jest już ikonka np ten kurczaczek

do pana na dole myślisz że nie robiłem tak mam viste 2 lata i ciągle mnie zaskakuje

Opublikowano

Wyłącz kontrole rodzicielską :)

Panel Sterowania -> Konta Użytkowników i bezpieczeństwo rodzinne -> Konta użytkowników -> Włącz lub wyłącz funkcję Kontrola Konta Użytkownika :)

(to tyle liczę na 5 or +)

Pozdr0

11.jpg

Opublikowano

hmm.. chyba tylko obejscie -,-

bo mozna:

a) prawa administratora

b ) prawym-->własciwosci-->zgodność--> uruchom ten program w trybie zgodnosci z--> wybierasz windows xp

c) skonfiguruj zapore systemu

d) przeinstaluj metina

e) obejscie

daj+ jak pomogłem

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...