Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Easy] Nexoria.pl - Serwer z pazurem

I3OD3R3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zagram :)

Fajnie, że stawiasz serwer po to, aby komuś coś udowodnic... Gratuluje

Dlaczego postanowiliśmy wystartować jeszcze raz?

Ponieważ było bardzo duże zainteresowanie serwerem, prawie 600 online na starcie serwera. Aby udowodnić Asfenowi że się da, tyle że trzeba włożyć trochę pracy.

Opublikowano

Nie zagram :)

Fajnie, że stawiasz serwer po to, aby komuś coś udowodnic... Gratuluje

Dlaczego postanowiliśmy wystartować jeszcze raz?

Ponieważ było bardzo duże zainteresowanie serwerem, prawie 600 online na starcie serwera. Aby udowodnić Asfenowi że się da, tyle że trzeba włożyć trochę pracy.

Ty czytasz tylko to co się świeci na czerwono? :D

Opublikowano

Niestety nie polecam, serwer gotowiec z plików przygotowanych przez Sasori, a właściwie plików stworzonych pod klienta gry z Theris.pl - bo client w całości jest przywłaszczony od nas.

Warto zapoznać się z moją wypowiedzą, kiedy Sasori prezentował swój serwer na naszym cliencie:

http://www.mpcforum....umpl/?p=9821195

Link do prezentacji serwera Theris:

http://www.mpcforum....l-dedyk-medium/

Umiejętności Berserker, Defender i Magic?

Taka jest ich pierwotna funkcja:

534d9480c4c3b.png

Wiele ikonek, skryptów, WSZYSTKIE nazwy nowych potworów oraz multum implementacji broni wymagających poprawnego działania item1 jest mojego autorstwa i nie życzę sobie przywłaszczania mojej pracy.

Nie rozchodzi mi się o jakieś prawa autorskie, wiadomo jak to jest na scenie prywatnych serwerów, jedynie o rzetelność i samodzielność w tym co robimy, a jeśli właściciele serwera przywłaszczają sobie czyjąś pracę,

stawiając serwer na gotowcu, to oznacza że nie włożyli własnego wkładu w to, na czym chcą zarabiać, a to oznacza mniej więcej tyle, że za miesiąc postawią kolejny serwer, bo im nie zależy, skoro nie musieli się napracować..   :)

Nie życzę Wam źle, po prostu robiąc serwer na gotowcu nie liczcie na owacje - tym samym przywłaszczając sobie czyjegoś clienta,  włożyłem w niego sporo pracy, nawet ikonek swoich nie potraficie zrobić, zwoje... wszystko zerżnięte - to przykre.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu tworzenia kolejnych prezentacji. Jedna zamknięta, druga też to i trzecia będzie :).

91.jpg

Opublikowano

Nie musicie dziękować że zgłosiłem damiana za te wirusy ;-)

http://screenshooter.net/2585838/iupmrdb

Dziękuje do zamknięcia , poza tym wirusy więc @Dektored mógłby pan zamknąć to ;x ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...