Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Vps pod serwer Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam serwera VPS na utrzymanie strony www,Ts3 oraz Serwera minecraft o liczbie slotow ok. 35-50. Aktualnie korzystam z firmy Sored.pl ktora udostępnia ram, nie sloty. I daje w pakiecie wszystkie wypisane wyrzej opcje. Czy vps jest bardziej opłacalny czy zostac z sored. Szybka pomoc 24/7 jak na razie 0 problemów ale te popularniejsze serwery mają poteżne dedyki i VPSy.

Opublikowano

Czy mógłbyś powiedziec dla czego?

Z wymienionych @up ofert przydzielone jest aby 4gb ramu gdzie cena jest o 10zl większa od sored. Na moim hostingu dają Ram nie sloty wiec mogę ustawic dowolną ilość slotow. Dysk 100gb oraz 8 wątków procesora na ktorym kazdy to 2,4Hz. Darmowa strona www na innej maszynie oraz mozliwosc postawienia serwera ts3. Identyczny jak vps tylko bez root'a

Opublikowano

Vps 4gb ale ram nie jest gwarantowany. Masz do 4 gb czyli jeśli ktoś inny ma vps na dedyku tym co ty i potrzebuje więcej ram zabiera z twojego. Przy vps masz do iluś tam ram.

Opublikowano

Nigdy nie mam pewnosci czy będe z wymagającym czy też luźnym wlascicielem drogiego vpsa. Czy w przypadku gdzy ja bede potrzebował więcej to zabieże tez jemu. I jak to jest gdy i on i ja potrzebujemy wiekszej niz gwarantowanego ramu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...