Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drony.

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można ich naprawić jak ma się 100%. Poprostu jak masz 99% i padniesz to ci znikną bez śladu. Naprawić możesz za kredyty lub za kupony na naprawe. Każda naprawa zmniejsza lvl drona o 1

Opublikowano

Nie można ich naprawić jak ma się 100%. Poprostu jak masz 99% i padniesz to ci znikną bez śladu. Naprawić możesz za kredyty lub za kupony na naprawe. Każda naprawa zmniejsza lvl drona o 1

na 100% można o ile się zlagują/zbugują ja miałem kilka razy tak

Możesz sobie kupić taki dodatek co je automatycznie naprawia 

Opublikowano

Jest jeszcze bug z dronami, że ci pękają nawet jeśli nie masz 100%. Z tego co słyszałem to pękają wtedy jeśli ktoś zada nam 300k dmg lub więcej. Ale piszę się wtedy do supportu i oni oddają ci drony.

Opublikowano

Niekoniecznie. Możliwe jest, że dwóch kolesi może zaatakować w tym samym czasie a dmg ponad 150k i mogą się ataki złożyć. NIe raz obrywałem w taki sposób po ponad 200k. I możesz kupić cpu do naprawy dronów który naprawia w tym samym czasie drona, co ma Ci pęknąć. 

Opublikowano

tylko boty potrafią zadać 300k dmg. A wiem że nie jedna osoba z nich korzysta. Na PL3 jest sporo takich osób które zadają spearheadem np. po 150k, aegisem po 200k a golcem to już w ogóle masakra

Opublikowano

jak się ma wszystko na Full ulepszone lf4 havo bostery złotko oto. To jakby się upszec to bez bota można by wyciągnąć tak z 250-280 K dmg

Opublikowano

jak się ma wszystko na Full ulepszone lf4 havo bostery złotko oto. To jakby się upszec to bez bota można by wyciągnąć tak z 250-280 K dmg

Co Ty w ogóle piszesz? sfe i wszystko na max ulepszone i +seprom a nie złotko i może te 170 jakimś cudem wyciągnie. W sumie bez bota walnąć ponad 200k jest wręcz niemożliwe. 

Opublikowano

Jak będziesz miał wszystko na maxa (ulepszenia, boostery, havoki itp.) to i tak nie zadasz 300k dmg. Może pójdzie z 150k nie więcej.

jeśli full dmg mam seprom podwójne bostery to z rakietami i petem z rsb się zesumuje 280 ale 300 nie możliwe 

Niekoniecznie. Możliwe jest, że dwóch kolesi może zaatakować w tym samym czasie a dmg ponad 150k i mogą się ataki złożyć. NIe raz obrywałem w taki sposób po ponad 200k. I możesz kupić cpu do naprawy dronów który naprawia w tym samym czasie drona, co ma Ci pęknąć. 

jeśli 2 kolesi cie bije nie zesumuje ci się

Opublikowano

Wiele razy miałem ponad 300k. Nawet w sumie dopiero co w LOW miałem laga i mnie dopadli to miałem ponad 300k I nic. Drony dalej mam. A jak bije dwóch kolesi może się zsumować. 

Opublikowano

Nawet dwie osoby mogą zsumować. Jest bot, co pozbawia kogoś strefę ochronną i automatycznie atakuje ten statek. jeśli na jeden statek pójdę dwa takie konta z botem sumowanie zapewnione. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...