Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ma być pomoc? za free raczej nikt ci nie da na allegro masz dużo tego!!

Opublikowano

Ja slyszałem o pewnym sposobie na dinary. Polega on podobno na tym ze jest jakis program czy plik po którym po zostawieniu kompa z włączonym warem mamy tyle dinarow ile tylko chcemy. Słyszał kto o tym??

Opublikowano

kurde ja tez mam sytulacje z dinarami slaba troche ale jak by ktos sie dowiedzial to niech pisze na skypa Bartos199

bartek mariciniak heh

pls o szybka odp dam + i5

Opublikowano

to pograjcie razem na dinary polega to na tym że ustawiacie na 1win i plantujecie bombę a Niu rozplantowywuje zarabia się około 80 dinarow za rundę

Opublikowano

taa tylko zapomniales im dodac ze ktorys musi miec premke zeby zrobic priv rooma,inaczej wejda inni gracze do gry.:P

Przeto są różne hacki no nie ?:D :D a mam takie pytanko, jak jest z tymi karabinami? Wymyślili już jakiegoś hacka ? Bo pamiętam jak CE się FaMasa dodawało ale to już nie działa :P

Opublikowano

przecież już nie trzeba premki żeby hasło robić to po 1 a po 2 lepiej nie robić privow bo admini patrzą

Opublikowano

hmm ehh macie problmy nie ma czegos takiego jak programy do nabijania kasy nie ma nie bylo i nie bedzie;p

hmm zostaje wam pograc na dinary

albo kupic paczki z dinarami na allegro lub w marketplace ;p

lup jakies promo kupic na kaske

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...