Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z PermissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na mojm serwerze minecraft. Mam zainstalowany plugin PermissionsEx ktory jest ladnie i dobrze skonfigurowany. Ale ma maly problem poniewaz gdy dam komus Np. range Policjant i pozniej, dam tej samej osobie range Gracz to nadal moze uzywac komend ktore ma Policjant np. Gracz moze zbanowac. Dodam iz w PermissionsEx nie mam zalaczonej opcji dzierzawienia komend z rangi Policjant dla Rangi Gracz.

Prosze o pomoc i dokladne wytlumaczenie. Za zrozumiala odp. wynagrodze "+". Z gory dziekuje i pkzdrawiam!

Opublikowano

A czy napewno wsadziłeś te "permissionsEx" do folderu z Permissions w plugins ? 
Bo nie którym się ten błąd zdarza xD

Opublikowano

Jak dajesz rangę?

Czy zabierasz op?

Jesteś pewien, że gracz nie ma op? wpisz /whois nick

dla pewności

Tak, a poza  tym to ranga Policjant nie ma op'a tylko są permisie ustawione specialnie.

A czy napewno wsadziłeś te "permissionsEx" do folderu z Permissions w plugins ? 

Bo nie którym się ten błąd zdarza xD

Ziomeczku możesz dokładniej? Nie za bardzo wiem o co ci chodzi.

Jak będziesz chciał odebrać rangę policjant, podaruj mu gracza, a w pliku premissions lub za pomocą komendy usuń mu rangę policjant.

Jaka jest komenda z poziomu gry na usunięcie tej rangi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...