Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić HUD w grze.

Anonymous .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku przedstawie wam jak zmienić hud w grze League Of Legegends z normalnego na:

8h0ycp.jpg

1. Więc zaczynamy od tego, że wchodzimy w nasz folder z lolem po czym szukamy folderu: Rads ---> solutions ---> lol_game_client_sln ----> releases ----> 0.0.1.17 ----> deploy ---> DATA ----> menu ---> hud

2. Pobieramy nasz HUD z linku: http://www14.zippyshare.com/v/42344151/file.html

skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d718ffb3d60aedbf5c460ba09178a03ff308c048661d78e888576dd02ec0c25d/analysis/1398111340/

3. Pobrany plik wrzucamy do folderu HUD

4. Cieszymy się nowym wyglądem lola :)

/ EDIT

Jeżeli ktoś chce pobrać inne HUD'Y to zapraszam na pw, podam link do forum. 

1355923763-U786880.png

Opublikowano

Albo mi sie zdaje albo to mi fpsy podniosło bo miałem 50-60 a teraz 70-90

Już prędzej po patch 4.6 gdyż to tylko zmiana HUDU czyli zastąpienie starego na ten. 

Poza tym nie używam już tego bo gdy wychodzi nowy patch to HUD Ci znika całkiem i musisz naprawiać clienta co jest uciążliwe.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

działa to nadal ?

I czy nie zniknie mi to po patchu 

i czy wpływa na FPS

Działa, o patchu nie wiem a na fps nie wpływa
461151420292002410470.png
Opublikowano

I co taki łatwy spsób działa ? Zawsze na yt mówią ze jest potrzebny skinultimate coś tam . Dlaczego np nie pokażują tego sposobu ?

Ten sposób działa i ma się dobrze... Samemu zainstalowałem hud (akurat nie ten z tuta) według tego poradnika.

tumblr_n4fr3ee6Or1tubvgeo1_1280.jpg

Opublikowano

Nie mogę sprawdzić teraz więc was zapytam . Do tego folderu gdzie wkładamy hud to to jest folder czy coś innego i zanim włoże tam mój hud to będzie tam jakiś plik lub coś jeżeli tak to mam go usunąć czy zostawić ?

Opublikowano

Nie mogę sprawdzić teraz więc was zapytam . Do tego folderu gdzie wkładamy hud to to jest folder czy coś innego i zanim włoże tam mój hud to będzie tam jakiś plik lub coś jeżeli tak to mam go usunąć czy zostawić ?

Zrób jak jest w poradniku i będzie dobrze, nie trzeba nic usuwać wystarczy tylko wrzucić do folderu

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zrobilem tym skininstalerultimatum i mi dziala tylko na coustomach a na starym kompie wszedzie dzialalo :/ Jakis pomysl??

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Wiedziałem ale dla zielonych się przyda ^^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...