Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac ktora wam najlatwiej zmiesc przeciwnika

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim wam najlatwiej pokonac enemy na linii? Chodzi mi o mida. Czy jest wd was taku champ ktory niszczy lane phase? Wedlug mnie syndra jest dobra dzieki jej burstowi a wy co sadzicie jaka jest wasza ulubiona postac do zniszczenia przeciwnika w early?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nikt nie wspomniał o Veigarze, jego ult miażdży wszystki AP :D, przelicznik od ap bliski 1, do tego + 80% ap przeciwnika, E>W>Q>R>D i nie ma gościa, typowy nuker

Opublikowano

Jax? Chyba jeden z najbezpieczniejszych championow w grze

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Według mnie najbardziej op jest veigar (nie wiem może jeszcze ktoś jest ale nią nie grałem) jego ult +ta jagby arena (zapomniałem na jaki klawisz był) ale to miażdzy .

Opublikowano

Na midzie najlatwiej gra mi sie chyba syndra :) P0 6tym miazdzy wszystko. Oprocz tego to calkiem spoko gra mi sie brandem na midzie 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Jax, trynda,(top)  master yi xin kha (jungle) Ziggs lb (mid)  Lucian Jinx (adc) leona thresh morgana (support)

graphic.png

Opublikowano

Jak nie jesteś jakiś super pro elo diamentem (a raczej na pewno nie jesteś skoro pytasz o coś takiego na forum) to polecam akali i kate.

Opublikowano

W early to na pewno Le Blanc, mocny tez jest Yasuo ( Jesli chodzi o Mida ) Na Topie mam tak Jaxem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

OO Chłopie : Syndra, Kha'Zix. LeBlanc, Fizz, Veigar

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...