Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 50zł?

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do wydania PSC za 50zł i mam pytanie, co kupić? Mam 15lf3 3b02. 8 flax. Nie mam premki ani peta. Lepiej kupić urke czy premke? A może podwajacz skrzynek?

Opublikowano

Za 50 zł to kupisz dobre konto na allegro. Lepiej na tym wyjdziesz.

Pet narazie nie jest ci potrzebny, więc radziłbym ci kupić premke na miesiąc i urke za reszte kasy.

Pierwsze co zrób to pozbądź się flaxów. Zawsze pierwsze 4 irisy kupuje się za urke (nie wszyscy tak robią), reszte wygrywasz na auckji. Za urke możesz kupić formacje, energie do GG i złożyć wrota itp.

Opublikowano

Za 50 zł to kupisz dobre konto na allegro. Lepiej na tym wyjdziesz.

Pet narazie nie jest ci potrzebny, więc radziłbym ci kupić premke na miesiąc i urke za reszte kasy.

Pierwsze co zrób to pozbądź się flaxów. Zawsze pierwsze 4 irisy kupuje się za urke (nie wszyscy tak robią), reszte wygrywasz na auckji. Za urke możesz kupić formacje, energie do GG i złożyć wrota itp.

Nie chce kup,ować konta, chce wydawać na to. Czemu pozbyć się

flaxow? Czy z 15 lf3, full flax i 5bo2 dam radę alfe?

Opublikowano

Tak. Miałem gorsze wypo jak alfe przechodziłem. Czemu pozbyć się flaxów? Jak miałem ostatnio 8 iris, to w sumie zapki do mnie do grupy chodziły co chwilę. Później mi pękły, bo zapomniałem, że nie mam już cpu... :< -.-  I teraz mam nawet 7 iris 1 flax i mnie nie chcą brać. po drugie we flaxie masz 1 miejsce a w irisie masz 2. To spora różnica. Po prostu irki są najlepsze. 

Opublikowano

Nie kupuj kont na allegro. Roi się od oszustów itp... radziłbym ci kupienie URI w MHH. wtedy zakupisz LF-3, oraz premke ;)

Premki nie kupisz za urki, a lf-3 nie kupuje się za uri tylko za kredki na handlu... tak samo jak BO2. Kup urke, kup formacje, zbieraj kredyty i obstawiaj na Lf-3, potem na irisy i potem na BO2.

Opublikowano

Nie kupuj kont na allegro. Roi się od oszustów itp... radziłbym ci kupienie URI w MHH. wtedy zakupisz LF-3, oraz premke ;)

Za urke premki nie kupisz...

Ja bym Ci radzil kupic jednak to konto

Jesli nie to kupuj uri w mhh albo premke

Opublikowano

Witaj,

kupno konta FE na Allegro będzie oszczędniejszym wyborem, ale ze względu na prawo, lepiej wirtualną walutę Uridium.

SCPD...SCPD...SCPD

Pomoc wszędzie...i tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...