Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem z klawiaturą...

sebeklis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem ze swoją klawiaturą. Posiadam laptopa i pewnego dnia przez przypadek go odrobinę zalałem. Wszystko działało jak należy ale po jakiś 30 minutach przestały działać klawisze takie jak Backspace, spacja, strzałki, B, N, T. Postanowiłem podłączyć moją starą klawiaturę USB, ponieważ brak choćby samej spacji jest już udręką... Klawiatura działała tylko co 5 minut "gasła" (Tak jakby wyłączała się i trzeba było przytrzymać jakiś przycisk przez ok. 2 sek aby znowu działała), było to denerwujące ale jeszcze dało się znieść. Po jakimś czasie problem znikł, klawiatura działała poprawnie aż do momentu gdy "przestały" mi działać klawisze "I", "K" które podobnie się "wygaszają" ale już na dłużej, co strasznie przeszkadza. Czasami mogę pisać normalnie (tak jak teraz) ale zazwyczaj "I" i "K" się wyłączają. Chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś program (to trochę głupie więc licze na inne pomysły), który zastępowałby mi z klawisze z jednej klawiatury na druga? (Chodzi mi dokładniej o pisanie na jednej klawiaturze i podczas wciskania danego przycisku zamienia go na ten z klawiatury wbudowanej w laptop.)

Jeżeli macię jakieś pomysły, zapraszam do pisana :)

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam ten sam problem. Windows 7?

Nie znam takiego programu.

Masz jeszcze gwarancję? Może lepiej się z tym gdzieś udać, niż utrudniać sobie życie? :P

Tak windows 7, gwarancji chyba już nie mam ale o ile wiem gwarancja nie obejmuje zalania. Gdzieś udać, ale gdzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...