Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w CS:GO.

TheKamil978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, chciałem jutro zakupić CS:GO, lecz przed tym poprosiłem brata o jego dane do steam i zainstalowałem u siebie jego CS:GO aby przetestować jak chodzi. No i po pierwszym wejściu spotkała mnie niemiła niespodzianka, gra nie chodziła płynnie, wręcz przeciwnie, ścinała, lagi mocne i poprostu nie da się grać, próbowałem coś grzebać w ustawieniach ale nic. Co poradzicie? Poniżej są parametry mojego laptopa. Dodam, że chciałbym aby wypowiadały się osoby co naprawdę się znają i wiedzą jak mi pomóc, w przeciwnym razie będę odsyłał z kwitkiem do moderatora z prośbą o warna.

Procesor: Celeron® Dual-Core CPU   T3300 @ 2.00GHz  2.00 GHz
RAM: 2,00 GB
Karta Graficzna: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
System: 32bit

Opublikowano

Lagi to opóźnienie wynikające ze słabego połączenia internetowego, a "ścinanie" u ciebie jest winą słabej karty graficznej. Masz zintegrowaną kartę graficzną która nie nadaje się do grania. No chyba że w te naprawde stare gry. Pozdrawiam

6gqn.png
Opublikowano

Siemka . Procesor słaby  do tego karta graficzna zintegrowana . Na tym sprzęcie niestety nie pograsz , Musiałbyś kupić lepszego laptopa lub stacjonarke . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...