Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty na holce

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ogólnie. Poska mam zamiar kupić pod pvp/glace. A Holke mam zamiar zrobić pod exp/rajdy/tanka , w sumie nie wiem czy koniecznie tanka... Holki wgl nie chce pod pvp tylko exp/rajdy/( i reszta). Tylko poska mam zamiar zrobić pod pvp i glace.I teraz nasuwa mi się takie pytanie .  Pkt na holce rozdałem tak.10/0/13/7 - wiecie jak dalej dawać ?

Opublikowano

Poczekam jeszcze na propozycje innych, a blue/dg w tych czasach się jeszcze jakoś przydaje ? CZy nie warto zaprzątać sobie nimi głowy. NIe powiem, dg mnie rajcuje hehe ;d

Opublikowano

Poczekam jeszcze na propozycje innych, a blue/dg w tych czasach się jeszcze jakoś przydaje ? CZy nie warto zaprzątać sobie nimi głowy. NIe powiem, dg mnie rajcuje hehe ;d

Blue czasami się przydaje (jest jednak używany, ze względu na lodową tarcze i obszarówki+stuny), lecz i tak przewyższa go posejdon.

Jeśli chodzi o dg to: jest przydatny, zwłaszcza na rajd światła (oraz arenę, i ogólnie przeciw potworom i graczom z elementem światła + posiada super stuny i debuffy), ale wkrótce może zostać "wypchnięty" przez nowe SP (7 lub 8) ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...