Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FEJM

Costa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jebany :D Gratki, ale duszy nie zebrałeś  :O

Nie będę zbierał dusz od takiego nędznika.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Widziałem to już wcześniej ( sprawdzam machinime 10 razy dziennie.) I przyznam że zajebi.ście ci to wyszło... Niepotrzebnie to tu dawałeś jak boby sie dorwą to jutro +20 zaproszeń do znajomych ;d

Opublikowano

Gratki ziomalek szkoda ze ja nie nagrywam gierek tz moze bym sie zalapal do jakiegos filmika.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Widziałem to już wcześniej ( sprawdzam machinime 10 razy dziennie.) I przyznam że zajebi.ście ci to wyszło... Niepotrzebnie to tu dawałeś jak boby sie dorwą to jutro +20 zaproszeń do znajomych ;d

Ja nie streamer, nie mam tego problemu.

ou7821.jpg

Opublikowano

Czy to czasem nie było na protatomonster? gdzieś to już widziałem, ale nie patrzyłem na nick xD

gz gz gz

Opublikowano

O jebany . Gratki ;D

@edit  Naprawdę duble post -,- LAG

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

wow. chyba nie znam gracz ktory by sie nie chcial znalezc w tej serii a co dopiero top1. gratz

Osobiście wolałbym się znaleźć u Potato ;). Według mnie ciekawsze akcje dobiera i się bardziej stara.

@topic

Gz. 

Opublikowano

Czy to czasem nie było na protatomonster? gdzieś to już widziałem, ale nie patrzyłem na nick xD

gz gz gz

chyba nie było, bo nie wysyłałem tego do niego, bo frajer tylko przyjmuje replaye z lolreplays, a ja tym gównem nie nagrywam :D

ou7821.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...