Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo w necie

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze juz zakladalem taki temat ale jednak chce sie jeszcze upewnić

Czy gdy umowie sie z kims ze dam mu cos za PSC (ok. 50zl) i go oszukam to moge miec problemy?

Opublikowano

nie, żadnych problemów nie będziesz miał chyba że ten komu zajebiesz cię znajdzie ale i tak z policją nie będzie problemów.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie, bo gdyby to zgłosił, to idziecie do sądu + musi załatwić adwokata a kilka minut rozmowy z nim = 200 zł, więc straci, więc nie masz problemów :D

Opublikowano

Oszusty, takich jak ty to powinno się tempić. Nigdy nie zapomne jak koleś mi ukradł konto warte ze 150 zł i śmiał się przez neta a ja z tym zrobić nie nie mogłem. Teraz to ja już wiem co z takimi zrobić :)

PS. Policja zamuje się sprawami chyba 250 zł +

Opublikowano

problemów mieć nie będziesz bo przecież nikt się nie będzie bawił ze zgłoszeniem tego na policje ale takie coś to zwykłe frajerstwo, z własnej przyzwoitości i wiary w jakieś wartości nie robi się takich rzeczy. 

Opublikowano

Problemów mieć nie będziesz, ale pamiętaj, że każdy zostanie rozliczony ze swoich grzechów.

Opublikowano

Problemów mieć nie będziesz, ale pamiętaj, że każdy zostanie rozliczony ze swoich grzechów.

No zaraz chyba skisne tutaj

Myślisz, że jestem jednym z tych naiwniaków którzy wierzą w jakiegos typa zrodzonego z dziewicy który niby może wszystko a patrzy sobie tam z góry na nas jak chorujemy itd.

To jest taka światowa kontrola tłumu, gdyby nie to to wszystkim by odjebało tak jak mi że zaczeli by kraść

Opublikowano

Myślisz, że jestem jednym z tych naiwniaków którzy wierzą w jakiegos typa zrodzonego z dziewicy który niby może wszystko a patrzy sobie tam z góry na nas jak chorujemy itd.

To jest taka światowa kontrola tłumu, gdyby nie to to wszystkim by odjebało tak jak mi że zaczeli by kraść

Opierdalaj ludzi ile chcesz, masz moje błogosławieństwo za ten post, będe Cie bronić na każdym kroku.

I nie, nie mozesz mieć problemów.

Opublikowano

Nie mamy innej możliwości, niż wierzyć. Przykro nam, że musisz kraść, żeby zarobić, ale rozumiem nasz kraj. Chyba, że nie ukradniesz, bo gość będzie uparty.

Opublikowano

Nie będę z tobą na ten temat dyskutował, bo nawet przecinków stawiać nie umiesz.

Tacy z was ateiści, a pewnie Boże Narodzenie i Wielkanoc obchodzicie, mam rację?

Oj, gimbusy, gimbusy xD

Opublikowano

Oj gimb myśli że zaszpanuje w necie tekstem i będzie herosem :)

Widać że w domu klepiesz biedę jak musisz kraść, zaczyna się od 50zł myśli idiota że nic mu nie zrobią potem przechodzi to

do życia realnego, kradnie samochody, kasę itd. a potem siedzi parę lat w pace.

Powodzenia stary w życiu.

u6pv.jpg

Opublikowano

Idź kradnij! Tylko jak mi coś kiedyś zapierdol*** to ja zrobie to samo z Tobą. Więc pilnuj się gimbie! Druszlak na łeb i makaron w dupe i lecisz...

Opublikowano

Poprostu trzeba robic hajs na frajerach pisz ze sprzedasz np. Pax anivie. Ktorej ni ma nawet i wtedy lajcik z prawem wysylasz mu rysunek i koniec.

Opublikowano

Idź kradnij! Tylko jak mi coś kiedyś zapierdol*** to ja zrobie to samo z Tobą. Więc pilnuj się gimbie! Druszlak na łeb i makaron w dupe i lecisz...

Ej ale mojego Boga to ty nie obrażaj.

@top.

raczej nie, chociaż jak koleś będzie miał twarde dowody to czemu nie :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Kurcze troche się cykam po ty wyzwiskach z waszej strony :/ 

Swięta obchodze ale nie dlatego, że jakiś typa umarł w ten dzień tylko bardziej jako tradycję domową. Reszta rodziny wierzy w Boga i organizują te swięta no to czemu mam się nie najeść?  

@up 

no sumienie troszke gryzie ale trzeba być twardym, może gdyby mnie tak nie ojebali z 10 razy to teraz ja bym tak nie robił? Kto wie 

I raczej nie za swoją zarobioną kase tylko za wyżebraną od rodziców na ''jedzenie do szkoły'' lub coś w ten deseń.

Opublikowano

Kurcze troche się cykam po ty wyzwiskach z waszej strony :/ 

Swięta obchodze ale nie dlatego, że jakiś typa umarł w ten dzień tylko bardziej jako tradycję domową. Reszta rodziny wierzy w Boga i organizują te swięta no to czemu mam się nie najeść?  

@up 

no sumienie troszke gryzie ale trzeba być twardym, może gdyby mnie tak nie ojebali z 10 razy to teraz ja bym tak nie robił? Kto wie 

I raczej nie za swoją zarobioną kase tylko za wyżebraną od rodziców na ''jedzenie do szkoły'' lub coś w ten deseń.

Skąd możesz wiedzieć za czyją kasę?

Może to właśnie otrzymał jako prezent?

Skoro cię okradli, to tylko przez twoją głupotę.

Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...