Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak samemu przerobić PS2?

gie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak samemu najprościej przerobić PS2? Chodzi mi głównie o podanie informacji robieniu blokad (domowymi sposobami) a po zrobieniu blokad co dalej ? 

Opublikowano

Swap Magic to wiem, mam zgrany. Ale chodzi mi o zrobienie własnych blokad. Tylko bardziej dokładnie opisane niż na youtubie. Bo jakość jest powalająca. Nic nie da się zobaczyć, a blokady nie działają ;//

Opublikowano

Swap Magic to wiem, mam zgrany. Ale chodzi mi o zrobienie własnych blokad. Tylko bardziej dokładnie opisane niż na youtubie. Bo jakość jest powalająca. Nic nie da się zobaczyć, a blokady nie działają ;//

W jakim sensie masz zgrany SM? Jeśli myślisz o odpaleniu kopii SM to w tym momencie możesz przestać szukać/robić zaślepki... musisz mieć oryginalną płytę SM.

Na tym filmie widać wszystko, miejscami jest ciemno ale jeśli będziesz uważnie oglądał to dasz radę

Jeśli masz kogoś z przerobioną konsolą to najlepiej udać się do takiej osoby i wgrać sobie FMCB na kartę pamięci i z niczym się nie pieścić ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Na prawdę nie da rady jakoś zgrać kopii SM? :O To jak mam przerobić? Kartę pamięci nie wiem gdzie mam, o ile w ogóle taką posiadam. A i oczywiście nie znam nikogo takiego kto ma przerobioną konsolę. Co w takim razie zrobić nie chcąc płacąc lub płacąc ale nie wielkie pieniądze? 

Opublikowano

Uzbieraj te 30zł i kup sobie SM albo kartę pamięci z wgranym FMCB. Innej opcji nie ma skoro nie znasz nikogo z przerobioną konsolą i nie mam memorki.

Opublikowano

Na prawdę nie idzie tego zrobić nie płacąc?

Idzie.... pisałem Ci wcześniej.

Karta pamięci + dostęp do przerobionej konsoli.

Jako, że nie masz dostępu do przerobionej konsoli, nie wiesz nawet czy masz kartę pamięci... to musisz zapłacić.

Opublikowano

To wtedy szukasz jakiegoś serwisu w mieście  gdzie przerabiają konsole i wgrywają FMCB na memorkę, ewentualnie szukasz w necie jakiś aukcji gdzie to oferują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...