Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tracę wiarę w ludzkość.

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sami to gowno ogladacie wiec juz nie pierdolcie. Ja trace wiare w ludzkosc z waszych powodow, czyli dzieci ktore we wszystko wierza i nie potrafia uzyc wlasnego mozgu

Nie, nikt z nas tu obecnych nie ogląda majnkraftowego gówna dla dzieci.

Czemu  jesteś taki zbulwersowany, twoja twarz jest w jednym z filmików? :D

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Ja już ją dawno straciłem, nie muszę oglądać tych zjebanych filmików do tego.

Dobra rada, trzymaj się z ogarniętymi ludźmi a reszta niech ssie pałkę.

Opublikowano

Ja trace wiare w ludzi jak widze takie tematy, jak można być tak nietolerancyjnym.

Kurwa mać, tyle chorób mamy na świecie więc miałem odrobine nadzieii, że to zrozumiecie, ze jedna osoba może mieć raka, inna nowotwór, a w tym przypadku jest to spierdolenie umysłowe. Na prawdę, wstyd mi troche za Was, zrozumcie rodziców tych dzieci, czy najbliższe otoczenie...

Opublikowano

Patrzcie na to:

Śmiejesz się z bardzo doświadczonego gracza minecrafta?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

skkf to śmieć tak samo jak jego widzowie [dzieci]

3 zł za ożywienie na jego serwie 

Co do filmików, norma. Dlatego sądze że internet od 18 lat to dobry pomysł 

Ojej cebulaka nie stać zeby 3zł smsem wysłać.

Wiesz, dedyk takiego pokroju co oni maja to drogi jest, a sam skkf jest spoko ;]

Nie będe spamił pod więc napisze to może przeczytasz.

Cebulak bo sępie hajs na gre ? hmm no tak to prawda.

Wydasz 3 zł i cie znów zabije na respie :D

Wybija sie na dzieciakach jak bany kału 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

skkf to śmieć tak samo jak jego widzowie [dzieci]

3 zł za ożywienie na jego serwie 

Co do filmików, norma. Dlatego sądze że internet od 18 lat to dobry pomysł 

Ojej cebulaka nie stać zeby 3zł smsem wysłać.

Wiesz, dedyk takiego pokroju co oni maja to drogi jest, a sam skkf jest spoko ;]

Opublikowano

Nie, nikt z nas tu obecnych nie ogląda majnkraftowego gówna dla dzieci.

Czemu jesteś taki zbulwersowany, twoja twarz jest w jednym z filmików? :D

Nie wiem, byc moze, nie wchodze w gowna.zwiazane z minecrafte
Opublikowano

Nie obchodzą mnie oni.Najlepszym lekiem na głupotę tego typu jest jej zignorowanie.Te dzieciaki widzą, że ludzie wkurwiają się w komentarzach, potem powstają jakieś memy sremy na kwejku.Jakby ludzie ich ignorowali, to by przestali nagrywać.Internet od 13 czy tam 18 roku życia to głupota niemożliwa do zrealizowania.

Opublikowano

Szkoda dzieciństwa. Kiedyś to się latało po drzewach i robiło na nich bazy, rzucało sie kamieniami i kijami w realu a nie w minecrafcie ...

Opublikowano

HAGHAAH xD.

Jak sie nagrywa minecraft gówno to tak jest..

Widzowie nie osiągają wieku powyzej 16 lat pewnie.

Same takie młodziaki ; p . Co się dziwić, tacy jak skkf, rezi,pingiwn, czy ten minecraft gey mają takich widzów.

Mylisz się...

Mam kilku takich kumpli którzy grają w te klocki i oglądają filmy związane z nimi... a mają po 18-19 lat, cieszą się tą grą i wgl... kto im zabroni.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Mylisz się...

Mam kilku takich kumpli którzy grają w te klocki i oglądają filmy związane z nimi... a mają po 18-19 lat, cieszą się tą grą i wgl... kto im zabroni.

Tak, ale 4/5 graczy minecrafta to dzieci, które oglądają filmiki na YT tych skkfów i innych bo są starsi od nich. Jak chcesz się wybić na YT to wystarczy być trochę starszym i nagrywać minecrafta.

Wystarczy sobie wejść na pierwszy lepszy serwer i zaraz zobaczycie:

"hoć tu!"

"ej admin daj mi ...."

"to dawaj 1 na 1 jak taki cfaniak ze ciebie"

ja jebe ....

Opublikowano

mój kuzyn ogląda skkf ;) 8 lat... minecrafta oglądają takie małe dzieci, widać to, przechodzisz na mieście obok jakiejś wycieczki, dzieci po 7-9 lat i słychać jak gadają o minecrafcie :>

Opublikowano

Omg...

Są niektóre dzieci które maja 8-9 lat i ogarniają..

ale to 30/40%.

a 70/60% TO DZIECI MC które nie mają życia.

Potem są tepi nie zdają do następnej klasy..

brak zdania szkoły = brak nauki. brak nauki= brak pracy. brak pracy = brak pieniędzy. brak pieniędzy = brak jedzenia,picia,domu,ubrań. = KONIEC ŻYCIA

Opublikowano

Miej wyjebane a będzie ci dane.

Nic z tym nie zrobisz, bo zepsucie internetu trafiło już wszędzie. Podziękuj spasionym Amerykańcom za to.

Opublikowano

Proszę bardzo! A o to kolejny film, jak widać "fani" minecrafta posługują się swoim językiem.

Ktoś mi to przetłumaczy?

Ja tu słyszę... Sorki, jednak nic nie słyszę ;)

Jedynie co to trzeszczące mikro + jakieś charki od czasu do czasu, jakby głos dziecka xD

Miejmy nadzieję, że z tego wyrosną ;D

graphic.png

Opublikowano

Ja tracę kurwa wiarę w Polaków, każdy jutjuber który kręci majnkraft tylko kurwa sępią lajki typu "lubisz minecrafta, daj lajka!" "nie lubisz minecrafta, też daj lajka! no kurwa jak by błagali o te lajki...

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Śmiać się czy płakać? Nie wiem jak wy, ale jak ja byłem młodszy to nie miałem marzenia, by nakręcić coś z jakimś sławnym majnkraftowym youtuber'em. 

Może dlatego, że nie było "sławnych majnkraftowych youtuber'ów" xD

Ja bawiłem się w wojowników (Miecze - patyki i walka! Arrr! :D ) i żołnierzy (Plastikowe bronie z kiosku i pole = Przeogromna zabawa). A gdy na dworze pochmurno wchodziło się do domu i grało fantami z czipsów, lub kartami Duel Masters (Jak ja to kochałem ^^).

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Może dlatego, że nie było "sławnych majnkraftowych youtuber'ów" xD

Ja bawiłem się w wojowników (Miecze - patyki i walka! Arrr! :D ) i żołnierzy (Plastikowe bronie z kiosku i pole = Przeogromna zabawa). A gdy na dworze pochmurno wchodziło się do domu i grało fantami z czipsów, lub kartami Duel Masters (Jak ja to kochałem ^^).

Też pamiętam te czasy, baa nawet pamiętam wyścigi kapsli po piwie. :D

Opublikowano

Poziom wypowiedzi niektórych osób w tym temacie sięga poziomu zachowania tych dzieci. Należy pamiętać, że są to tylko dzieci i każdy ma prawo mieć swojego idola. Po prostu nadmiar komputera robi swoje :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...