Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tracę wiarę w ludzkość.

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tych filmikach? I o tych dzieciach grających w MineCrafta?

:|

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

HAGHAAH xD.

Jak sie nagrywa minecraft gówno to tak jest..

Widzowie nie osiągają wieku powyzej 16 lat pewnie.

Same takie młodziaki ; p . Co się dziwić, tacy jak skkf, rezi,pingiwn, czy ten minecraft gey mają takich widzów.

Opublikowano

Gdyby nie było ciebie nie byłoby ich. Czemu? Ponieważ to ludzie reagujący na prowokacje tworzą prowokantów. Tak jest tez w tym przypadku

Opublikowano

Przykladowy gimb każdemu to  przejdzie (może )

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

To stan przejściowy. Za parę lat znormalnieje.

Miejmy nadzieje xD

@

1szy ma ryj jak krowa

2gi ostry raper

3ci ja pierdole, brak słów...

graphic.png

Opublikowano

Stary to jest 21 wiek ...

Tak, ale to nie powód żeby dzieci się tak zachowywały.

Gdzie są ich rodzice?

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Dobra,dobra zachowanie 3 typka jest do wytłumaczenia... patrzcie na kołdrę, jest za BARCA !!! XDDD

Ja pierdole, co za dziecioki... 

Nadal są jacyś, którzy twierdzą, że w majnkrafta nie grają tylko dzieci i ci co chcą na dzieciach zarobić?!

Opublikowano

najlepsze jest i tak to że żaden z nich samodzielnie nie zrobiłby nawet ładnego domu -.-

tylko wszystkie poradniki z youtuba jak zrobić hodowle kaktusów nawet pewnie

Jakbym miał takiego syna to płakałbym

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Owww... Jakie słodkie ^^

----------------------------------------------------------------------------------

Każdy w tym wieku zachowywał się... w jakimś stopniu nienormalnie. Na początku szkoły podstawowej chodziłem przy ścianach i odbijałem się od nich niczym Spiderman (Nie oglądałem tego filmu. Nawet nie wiem czy wtedy był puszczany) xD

----------------------------------------------------------------------------------

@slasher201

I zapewniam ciebie, że będziesz miał takiego syna. Nastają czasy, gdyż zanikają jakiekolwiek bariery: Pierwszoklasiści palą papierosy, gimnazjalistki uprawiają seks, dzieci nagrywają filmiki... Nic nie poradzisz. To się nazywa ewolucja. Ale pamiętaj. Kiedyś i twoje dziecko z tego wyrośnie. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Proszę bardzo! A o to kolejny film, jak widać "fani" minecrafta posługują się swoim językiem.

Ktoś mi to przetłumaczy?

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

O kurwa XDD

A co jak któryś ma tu konto i paczy na ten temat.Łezka w oku ,smutno jest ,żal się robi.

Ja jakoś nie przypominam sobie żebym kiedyś był aż tak głupi.

Ale świat ewoluuje .

PS Makin w temacie  :ninja:

giphy.gif ­

Opublikowano

Jak dla mnie to chuj z nimi ,ale już widzę ich miny jak ludzie będą oglądali te filmiki za jakieś 10 lat.

Autorzy tego gówna będą  mieli o jakieś 20 lat i każdy będzie z nich jaja robił :D

To z internetu nigdy nie zniknie 

Opublikowano

Jak dla mnie to chuj z nimi ,ale już widzę ich miny jak ludzie będą oglądali te filmiki za jakieś 10 lat.

Autorzy tego gówna będą  mieli o jakieś 20 lat i każdy będzie z nich jaja robił :D

To z internetu nigdy nie zniknie 

A dzieci nie są tego świadome. Dobrze by było jakby cały internet miał ograniczenie wiekowe - 12 lat. Od tego wieku człowiek jako taką inteligencję ma. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

A dzieci nie są tego świadome. Dobrze by było jakby cały internet miał ograniczenie wiekowe - 12 lat. Od tego wieku człowiek jako taką inteligencję ma. 

YouTube przecież jest od 13 lat, no ale kto z dzieci czyta regulamin? 

Po za tym każdy może sobie wymyślić że ma te 13 lat.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

@Vershy. 

Daj jeszcze jakieś filmiki :< 

Bardzo ciekawy temat. 

Wpisz sobie "do skkf", "do minecraftblow" xD

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Sami to gowno ogladacie wiec juz nie pierdolcie. Ja trace wiare w ludzkosc z waszych powodow, czyli dzieci ktore we wszystko wierza i nie potrafia uzyc wlasnego mozgu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...