Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrota low x-3

powerxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam takie małe pytanko i tym samym chciałbym uzyskać informacje jak najskuteczniej robic wrota grupowe low ale samemu i zeby to przekładalo sie efektywnie na zarobek uridium z gory dziekuje za porady 

Opublikowano

Samemu jest bardzo cięzko. Musisz najpierw załączyć wszystkie boje i leci za tobą ogon alienów których jest sporo i ciągle przybywają. Potem musisz wyciągnąć falcona co też nie jest łatwe więc sam tego nie zrobisz. Jedna osoba musi załączyć wszystkie boje i paść żeby nie ciągnąć ze sobą alienów (więc możesz to zrobić na 2 kompy). Innego sposobu nie widzę

Opublikowano

Podobno jak zabijesz wszystkie alieny z kamyka to dostajesz tyle samo co za falcona, ale kamyka używasz wtedy gdy przenosi cię na mape x-1 (po zabiciu falcona)

Opublikowano

Samemu jest bardzo cięzko. Musisz najpierw załączyć wszystkie boje i leci za tobą ogon alienów których jest sporo i ciągle przybywają. Potem musisz wyciągnąć falcona co też nie jest łatwe więc sam tego nie zrobisz. Jedna osoba musi załączyć wszystkie boje i paść żeby nie ciągnąć ze sobą alienów (więc możesz to zrobić na 2 kompy). Innego sposobu nie widzę

Hah, nieprawda. Mój znajomy na serwie robi tak, że zapraszam go do grupy, później wchodzi do lowa i opuszcza grupę. W jeden dzień może zrobić kilka razy takie coś. Tylko tu się przydaje aegis. 

Opublikowano

Ja sam robię te wrota, zwyczajnie starasz się ubić wszystkie piraty, potem odpalasz żarówy i wybijasz wszystko co się rusza. Falcon ma tylko 3 mln hp i 2 mln osłon więc nie jest wymagającym przeciwnikiem. Powodzenia :)

Opublikowano

Teraz jak falcon lata za tobą cały czas to ja robię tak: zapalam trzy bojki oraz zbieram alienki te które wyskakują jak się leci do czwartej bojki. Tłukę je z kami a później dobijam i powtarzam ten proces 3 razy aż alieny przestaną się respić. Jak już mam pusto na mapie to zapalam 4 bojkę i wybijam convicty , ravager i zarazem uciekam przed falconem i po dwóch respach zostaje nam na deser falcon. Dodam jeszcze że falconika nadal można bugować. :)

Opublikowano

Teraz jak falcon lata za tobą cały czas to ja robię tak: zapalam trzy bojki oraz zbieram alienki te które wyskakują jak się leci do czwartej bojki. Tłukę je z kami a później dobijam i powtarzam ten proces 3 razy aż alieny przestaną się respić. Jak już mam pusto na mapie to zapalam 4 bojkę i wybijam convicty , ravager i zarazem uciekam przed falconem i po dwóch respach zostaje nam na deser falcon. Dodam jeszcze że falconika nadal można bugować. :)

hehe wlasnie z tym bugowaniem to mam pecha ciagle proboje jak to na filmikach jest pokazane i czasem mi sie buguje i to jeszcze po 15/20 min ;) moze jakas mala rada ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...