Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot A Windows7 64 Bitowy

Kubzone !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Otóż moj problem jest taki, ze mam Win7 64 bitowego ..

Gdy sciagnelem odrazu scrackowanego Elfbota pisze , ze program nie pracuje na 64 bitowych systemach..probwalem we wlasciwosciach zmienic uruchamianie jako Win XP SP3 i jako administrator i problem następywal..

Wersja TRAL dzialala normalnie..

Probowalem tymi keyami to zrobic, ale ten pierwszy key wkleilem, raz poszlo, a za drugim razem jak odpalałem to juz pisalo, ze zly key...

Czy instnieje jakis sposob, abym dostal w Full wersji Elf bota(nie pisać, ze moge kupic key).. chodzi mi o "domowe sposoby".. ?

Musi on Dzialaac na Win 7 64 BItowym !!1

P.S JEZELI MACIE KEY, FINGERPRINT I NAZWE TAK JAK W TYM TEMACIE http://www.mpcforum.pl/topic/43501-elfbot-454-manual-crask/ to proszę o podanie mi go, gdyż bardzo potrzebuje Elfika :)

z góry dziekuje !!

Opublikowano

wlasnie jedyny sposob jaki jest pod 64bitowe systemy to ten z podmiana fingerprinta ;p obecnie sam szukam nowego keya, wiec jak znajde to na pewno wkleje w tamtym temacie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...