Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące Guild Wars 2

HappyyXpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,zacząłem na poważnie grać w gw2 i mam do Was parę pytań;

1.Kim najprzyjemniej sie gra 
?

2.Najlepsze expienie jest na tych serduszkach i instancjach ?

3.Kiedy zacznę grać z innymi graczami ?

4.Na jakim świecie grać najlepiej ?

Jeszcze chciałbym zapytać czy moge zmienić Home World ? (nie chodzi mi na kilka dni tylko na stałe  ,nowa postać )

Opublikowano

1. Warrior na początek chyba najprzyjemniejszy.
2. Tak głównie eksploracja mapy i serduszka - instancje dopiero od 80 lvl w sumie opłaca się robić.
3. Jak znajdziesz gildię.
4. Ja polecam Blacktide

Na stałe możesz zmienić za gemy, cena zależna od rankingu serwera na wvwvw.
Inna opcja to raczej request do supportu.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Blacktide to nieoficjalny polski serwer, także tutaj polaków od groma :)
Najpopularniejsze Polskie gildie - Leth mori Aiwe[AIWE], Guardian Brigade[POL] (jestem), Alchemicy z Ulicy [AZU], IX Kohorta [iX]

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

To ja się dołączę do tematu.

Czy na Blacktide nie ma zbyt dużo dzieci ?

Opublikowano

Mnie ciężko stwierdzić, ponieważ mam kontakt raczej z ograniczoną grupą ludzi - kilka gildii, w których razem gramy.
Dzieci zbyt wielu nie spotykam, w gildii większość ludzi jest 20+, ale 16-20 też kilku jest. Oczywiście są też ludzie 30+, ale mimo wszystko typowych dzieciaków nie miałem okazji spotkać.

@down
Tak czy siak na Blacktide nie ma lagów :)
Jedynie na WvW się zdarzają, ale to z winy sprzętowej po stronie Areny i w sumie każdego gracza (optymalizacja bardzo).

Opublikowano

A takie pytanie, napisane jest, że to jest server emerykański, nie ma tam lagów  w porównaniu do jakiegoś europejskiego?

@Edit Dobra, zauważyłem, że są dwa serwery Blackgate i Blacktide. Sorry za pomyłke

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...