Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak budować berserkera jakie itemy i dopisane itemy

TheSzoker18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatni raz na nostale byłem 2 lata temu i zapomniałem co mocne a co nie i mam słabe itemy 

jakie byście mi radzili dla woja 64 lv kupiłem zabójce miecz ale jak go chce założyć to piszę że nie można założyć prywatnego itemu czy da się to zdjąć i jak to można zdjąć i trzecie pytanie jak rozdać punkty sp na berku. 

Z Góry Dzięki :3

Opublikowano

1.Jeśli jest napisane, że broń jest kogoś, to oznacza, że posiada osłonkę i należy użyć perfum, aby założyć ten przedmiot.

Ilość potrzebnej ilości perfum zależy od: poziomu przedmiotu oraz jego unikalności, przedstawia to poniższa rozpiska:

perfumy.png

2.Punkty: 100/15/25/reszta

Oh proszę, szybki i wściekły.

Klaun

Oh proszę zaraz ktoś tu prawa straci

barycz

Opublikowano

A więc tak... zależy pod co chcesz tego berka, buduje się go głównie full ele szopy,gołębie,aster  etc. Ale można też inaczej, napisz tylko pod co chcesz.Jeżeli chodzi o perfumki to kolega u góry mnie wyprzedził, bizu z dc , zbrojke z xysa , potem możesz wymienić na tą 74 lvl / kryształke. Zabójca póki co, to też może być :)

Opublikowano

Piszesz że masz 64 lvl.. Dlatego na ten poziom proponuję zakupić miecz "Zabójca" który jak dotąd jest jednym z lepszych wyborów na ten poziom , dodatkowo ty pytaszo berka, a mieczyk ma dodatkowych ileś tam obrażeń do mroku :). Zbroje obojętnie jaką na ten level, byleby dobić do 70/73 Na zbroje z rajdu - kryształkę .Berka robi się głównie pod moby z atrybutem światła, dlatego zalecane jest dać dużo w element. - jeżeli pod to chcesz berka. Dodam że można nieźle poprzekręcać licznik w lasku berkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...