Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoloz.png

IP SERWERA: singleblock.pl( lub deq1997.redcraft.pl)

Mimo, że serwerów SkyBlock jest coraz więcej i są one coraz popularniejsze my chcemy zaoferować

wam coś innego! SingleBlock to serwer w rozgrywce podobny do t.z.w. SkyBlocków, lecz różniący

się od nich mapą. Bowiem u nas mapa startowa to jedynie bedrock i skrzynia ze startowymi przedmiotami.

Co nas wyróżnia ?

- system bonusów jakiego nie znajdziesz nigdzie indziej

- autorski generator kamienia dzięki czemu znacznie zmniejszą się lagi na serwerze

- unikalność rozrgrywki

- system  dropu

- autorski plugin na wyspy

- ekonomia,która stoi na bardzo wysokim poziomie

- system punktów z dropu 

- działająca fortuna

...oraz wiele, wiele więcej !

Spodobała Ci się zapowiedz ? Wpadnij do nas  na serwer!

Temat będzie uzupełniany  ;)

Proszę nie zwracać uwagi na status,gdyż serwer cały czas działa, jest problem z statusem.

image.png

CAMDNAx.png

Opublikowano

Nie polecam, napisane przez człowieka który chce na Was tylko zarobić :) {POZDROWIENIA DLA DEFABRIHAJSED}

Ależ najlepiej z tego serwera, to jest rozbudowany itemshop, mamy do wyboru: - VIP - SVIP - EVIP - 5000$ = Wow no muszę przyznać, ze serwer jest tak bardzo pod hajs heh. DeqUK, nie potrzebnie otwierasz serwer z Kleszczersem tylko się pogrążysz w scenie Minecraft.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Nie polecam, napisane przez człowieka który chce na Was tylko zarobić :) {POZDROWIENIA DLA DEFABRIHAJSED}

Ależ najlepiej z tego serwera, to jest rozbudowany itemshop, mamy do wyboru: - VIP - SVIP - EVIP - 5000$ = Wow no muszę przyznać, ze serwer jest tak bardzo pod hajs heh. DeqUK, nie potrzebnie otwierasz serwer z Kleszczersem tylko się pogrążysz w scenie Minecraft.

Hmm nie wiem o czym mówisz użytkowniku, serwer prowadzę sam. Możliwe,że pomyliły Ci się serwery, więc proszę przestać pajacować. Hmm serwer dla hajsu, kiedy ranga VIP jest za 3,69 ? Max ExtraVIP na 7,50 ? Nie ośmieszaj się.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra na serwerze. Dzieje się naprawdę wiele. Lubię pojedynkować się z graczami na pvp :D, a generatory to bardzo fajny pomysł

Opublikowano

Gram chwilę, ale już kilka rzeczy nie podoba mi się:

- większa szansa na drop surowców dla VIP'ów

- dużo VIP'ów, zamiast jednego, jest się zmuszonym kupić najdroższego VIP'a

- autorski plugin na wyspy to to nie jest

- brak komendy /is h, zamiast tego trzeba wpisywać całą komendę, /is home

- 2 osoby notorycznie spamują na czacie, 1 pisze "kto chce obejrzeć moją wyspę", druga "kto da diaxowy miecz, pls"

- masa osób pisze między sobą na czacie ogólnym, przez co jest on nieczytelny,

powinno być możliwe tworzenie kanałów na czacie do konwersacji prywatnych

Gram dopiero 10 minut, zobaczymy co dalej.

Gdzie do cholery jest MobArena?!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dzisiaj będzie event? Co to będzie? :P

I kiedy będzie event na najładniejszą wyspę? ;v

Tak, tak. Nic nie powiemy ;) Event od najladniejsza wyspe rusza od jutra.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Tak, tak. Nic nie powiemy ;) Event od najladniejsza wyspe rusza od jutra.

;o to trzeba grać i budować :D choć "podobno" mam najładniejszą wyspę xD

O co chodzi z tymi zwierzakami? Bo mialy być wczoraj wprowadzone. Mógłbyś dokładnie wytłumaczyć o co z nimi chodzi? To coś takiego jak na mineplexie, że kupujesz zwierzaka i on za tobą chodzi? ;p

tenor.gif

Opublikowano

;o to trzeba grać i budować :D choć "podobno" mam najładniejszą wyspę xD

O co chodzi z tymi zwierzakami? Bo mialy być wczoraj wprowadzone. Mógłbyś dokładnie wytłumaczyć o co z nimi chodzi? To coś takiego jak na mineplexie, że kupujesz zwierzaka i on za tobą chodzi? ;p

Bedzie cos w tym stylu ;) Niedlugo wprowadzimy, jeszcze konczymy prace nad tym.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Fajny serwer, widzę parę autorskich rzeczy (przez to 20 minut minęło zanim ogarnąłem, skąd wziąć cobbla >.<).  Gracze udzielają pomoc, więc jakoś idzie przetrwać :D

Opublikowano

Pograłem godzinkę i nie wiem co o tym myśleć. Serwer dobry, mili gracze, wszystko ładnie opisane na spawnie tylko... jest strasznie łatwo. Godzinka gry(z czego większość czasu zajęło mi powiększanie wyspy) i mam ponad dwa stacki diamentów(zakupione w sklepie, więc mogłoby to być dużo więcej stacków dowolnego materiału). Miło się gra, ale zabudowanie całej wyspy korzystając już nawet z tych najdroższych materiałów to kwestia kilku dni spokojnej gry a to chyba nie o to chodzi. Serwer godny polecenia dla tych którzy mają mało czasu lub nie bawi ich mozolne zbieranie waluty. Mi brakuje tu modów(nawet taki IC2 byłby nowością, jeszcze z takim serwerem się nie spotkałem)  by troszkę utrudnić, wydłużyć rozgrywkę. 

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...