Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu mi wgrywa pelerynke?

Ass4nit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od niedawna mam w minecraft taki problem , ze kiedy wgrywam skina do minecraft (mam by zyczu) to po wejsciu do gry mam zrobiona pelerynke , co gorsza jest tam moja twarz zrobiona. Więc nwm czy to wina wersji 1.7.9 bo na starszych jest wszystko ok , a nie bede na tych starszych grac bo mam serwer na wersji 1.7.9

A oto mój problem:

post-1090792-0-50768900-1398080903_thumb.png

Opublikowano

Na stronie Zycza nie ustawiałeś pelerynki?

Wiem, że jest to możliwe, bo sprawdzałem.

Opublikowano

Tak jak @Mdx. Jeżeli ktoś ci się włamał to kiepsko ... Poggadaj z Zyczem, może coś zrobi :-)

Opublikowano

1.wgrywalem pelerynke bo myslalem ze tą pierwszą zakryje. Poza tym ciągle wgrywalem skiny w mysli ze to jest tak z jednym skinem ale sie myliłem ;/

2.Jesli mi sie ktos faktycznie włamał to móglbym zrobic nowe konto i dac sb wlasnie na to nowe opa na serwerze? 

Opublikowano

usunąłem ją , wszedłem do gry i dalej mam to co na ss

A zresetowałeś gre ?

Zrób to :-)

Opublikowano

A zresetowałeś gre ?

Zrób to :-)

Nie działa i się dowiedziałem że kolega też tak ma :/ Możliwe że wersja jest nie dopracowana ?

Opublikowano

Zanim zamkniesz temat, może powiedz jak to rozwiązałeś? Przyda się na przyszłość.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Może miał jakiś błąd w swoim launcherze.. jeśli on widział pelerynę to nie znaczy, że reszta też ją widziała. Skoro na stronce zyczu ją wyłączał to na pewno tylko on ją widział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...