Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][tekst] Harnaś vs ...

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brakło mi jednego wersu #jebac biede

Mijaja dni, miesiace ja zapomnieć wciąż nie moge
o kobiecie mego życia, co spędzała mi sen z powiek
Tyle razem przeżyliśmy, tak wiele dla mnie znaczyłaś
czasem trudno mi uwierzyć, że ta miłość się skończyła.
Myślałaś, że Cie oszukuje, że zapominam o Tobie
to był powód tej rozłąki, nadal nie wiem co tu robie.
Tyle myśli wtedy przeszło, te najgorsze również miałem
Chciałem zrobić wiele głupot bo sobie nie wybaczałem
Przecież to jest moja wina, ciągle sobie tak wmawiałem
Tylko Ciebie miałem w głowie, alko i pętle przy ścianie.
Tak nie wiele brakowało, lecz odwagi nie starczyło
W sumie teraz nie żałuje, mimo, że tak blisko było.
Gnam wciąż przez kurewskie życie tylko bez Ciebie maleńka
Myślę, że jesteś szczęsliwa, że nie męczy Cie udręka
Pewnie o mnie zapomniałaś, ja o tobie nadal myślę
Może kiedyś się stykniemy i czar znowu w Nas zabłysnie...

Opublikowano
Nasze uczucia to była zupełnie inna bajka,
myśląc o nas myślę czy to życie czy Lalka. *
Odeszłaś, wróciłaś, odeszłaś znów. Niezły mindfuck, **
ale dla Ciebie grałem w pieprzonym 'Jestem na tak'. **
Jak mogłem Cie kochać, te uczucia to zwykłe głupstwa,
jak mogłem pokochać damską wersję Tigera Woodsa? ***
Jedna piłka na milion w twym męskim kurwidołku, ****
ja jako jedyny z miliona po Tobie wylądowałem w dołku. ****
Ja jestem w dołku, Tobie by o mnie zapomnieć wystarczyła chwila, *****
ja wciąż Cie kocham, a Tobie co tydzień inny podaje kija.  ******
Chciałbym o Tobie zapomnieć, ta miłość mnie nęka,
Moje uczucie do Ciebie? Przewrócona ósemka. *******
Chciałbym żebyś zniknęła, Twoja obecność już mi doskwiera,
czuję się jak główny bohater Cierpień młodego Wertera. ********
By o Tobie zapomnieć potrzebuję litry goudy,
ale chyba to zrobię bo szczęścia jestem głodny.

Jakby ktoś nie rozkminił wersów. :s

* Nawiązanie do Lalki Bolesława Prusa. Główny bohater kochał kobietę, która była wobec niego obojętna i nie szanowała miłości, jednak on wciąż ją kochał i nie mógł o niej zapomnieć.
** Główny bohater filmu 'Jestem na tak' nikomu nie odmawiał, zgadzał się na wszystko. Kobieta odchodziła i wracała, a mimo wszystko zgadzałem się na to, nie umiałem jej odmówić.
*** Tiger Woods zdradzał swoją żonę z wieloma kobietami. 
**** Nawiązanie do golfa (ze względu na wers wyżej). Byłem jednym z wielu mężczyzn, których mogła mieć bez problemu (dlatego użyte tutaj kurwidołek - w burdelu można mieć każdą/każdego). Dołek jest tutaj w dwóch znaczeniach. Jednym jest dołek emocjonalny, a drugim dołek na polu golfowym (dlatego określiłem się jako piłka golfowa)
***** Golfista po wbiciu piłeczki do dołka zapomina o niej, bierze następną piłkę i udaje się do kolejnego 'stanowiska'. Tak samo zachowuje się kobieta, zapomina o byłym i leci do nastepnego.
****** Czołowi golfiści mają osoby od podawania kija, a wers mówi że sypia ciągle z innym (podawanie kija)
******* Przewrócona ósemka to znak nieskończoności. Moje uczucia do tej kobiety nigdy nie wygasną.
******** Werter cierpiał ze względu na to, że jego ukochana miała innego jednak starał się tego nie okazywać.

Opublikowano

Endymion jest chyba w zajebistej formie :)

Inteligentny tekst na prawdę lecz z wersy Harnasia są nasączone takim hmm.. jak to ująć "przeżyciem" oraz "prawdą".

Harnaś pisze jakby pisał o swoich przeżyciach a Ty po prostu dajesz inteligentny kawałek do dobrej rozkminy :)

Rozum mówi mi bym oddał tutaj głos na Ciebie dlatego też to zrobię. Oba dobre teksty ! 5!

Opublikowano

******** Werter cierpiał ze względu na to, że jego ukochana miała innego jednak starał się tego nie okazywać.

Serio? Zanim nawiąże się do utworu, powinno się go przeczytać. I tak głos na Endymiona.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Serio? Zanim nawiąże się do utworu, powinno się go przeczytać. I tak głos na Endymiona.

Z tego co się orientuję Lotta była zaręczona, następnie wyszła za mąż jednak Werter starał się nie okazywać bólu emocjonalnego i spędzał czas z narzeczonymi jako ich przyjaciel. :v Mogę się mylić, jeżeli tak to proszę popraw mnie.

Opublikowano

Z tego co się orientuję Lotta była zaręczona, następnie wyszła za mąż jednak Werter starał się nie okazywać bólu emocjonalnego i spędzał czas z narzeczonymi jako ich przyjaciel. :v Mogę się mylić, jeżeli tak to proszę popraw mnie.

Owszem owszem, wszystko ok, ale określanie tematu tej powieści jako cierpienie z powodu niespełnionej miłości jest ogroooomnym niedopowiedzeniem, bo nie tylko o to tam chodziło.

NIE SPAMUJEMY W TEMACIE, JEST OK :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Endymion - weź nie pisz już tekstów w tym działe bo chujowo, chujowo i jeszcze raz chujowo..

Ciągle napierdalasz jakieś zjebane wersy "jak lalka chuja muja, jak brat majkela dzeksona, jak ojciex harego pottera" itp..

Te porównania są takie chujowe że nie wiem co za debil wprowadził to w rap.

Pisz normalne teksty, a nie jakieś porównania zjebane a pos tekstem opisujesz co onee znaczą bo to jest chujowe !!!

Harnaś - leszcz jak leszcz, słaby jak zawsze 4ever, teksty o miłości ale jedyną miłość jaką doznał w życiu to 25 lat temu z Mariuszem Trynkiewiczem :D

Z dwojga złego głos na zjebusa Harnasia :)

Nakou Attack

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...