Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal, a allegro.

BiczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie allegro. Jest mozliwosc, aby kupic cos z allegro przez paypal (wiem, że można za zgodą sprzedającego, ale ten  się nie zgadza) i czy jest mozliwosc przelania np z konta paypal na konto PayU? Prosze o pomoc

carv2.jpg

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba niezależnie od rodzaju aukcji,

przy wyborze płatności zawsze jest PayPal.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

allegro nie obsługuje paypal to nie pieprz bezsensów przez wprowadzanie w błąd !

zostaje przelew zwykły albo przelew na konto sprzedającego z banku albo przez PayU

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

allegro nie obsługuje paypal to nie pieprz bezsensów przez wprowadzanie w błąd !

zostaje przelew zwykły albo przelew na konto sprzedającego z banku albo przez PayU

Ty się nie znasz więc nie pierdol,

można płacić przez PayU za pomocą PayPal.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

weź się nie ośmieszaj człowieku i poczytaj trochę a nie wciskaj ciemnoty, pokaż gdzie to pisze. ty chyba kompletnie nie ogarniasz płatności z PayPal ( międzynarodowe ) które są na EMAIL pomiedzy użytkownikami tego serwisu i żadnego innego serwisu zewnętrznego, eBay stosuje ten system Allegro nie  

mimo że PayU i PayPal to praktycznie jedna podobna  firma nie ma możliwości przelewów pomiędzy nimi !

PayU obsługuje tylko konta bankowe albo przelewy zwykłe  

przelewy typu PayPal są możliwe TYLKO ZA ZGODĄ SPRZEDAJĄCEGO I KUPUJĄCEGO i nie są bezpieczne gdyż allegro nie ponosi żadnej odpowiedzialności w razie problemów za taki przelew

usługę PayPal i PayU co najwyżej może prowadzić bank

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...