Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry typu Sandbox

Mlody 1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sandbox/Survival

Witam.

Chciałem zapytać czy znacie jakieś gry podobne do Minecraft czy Rust.

Chodzi mi o to, aby w grze była możliwość craftingu, budowania schronien, czy czegoś w tym rodzaju, oraz otwarty świat.

Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Może spodoba Ci się Cube World.

Tak słyszałem o tej grze i czekam, ale na razie wersja która ma wyjść na steam będzie kosztować 20$.

Wstęp na beta test będzie kosztował, potem gra będzie F2P.

Opublikowano

Może spodoba Ci się Cube World.

Wstęp na beta test będzie kosztował, potem gra będzie F2P.

Tak wiem ;). Co do cube world, miałem zamiar zagrać, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać.

@1361622928-U485574.pngGromixx to co mi podałeś wygląda mi na zwykłe MMORPG, nie wiem czy zrozumiałeś moją prośbę.

Opublikowano

Zobacz sobie dwa tytuły :
- EverQuest Next Landmark
- Project Spark

Pierwszy tytuł to gra tworzona obok EverQuest Next. Na samym początku autorzy twierdzili, że Landmark będzie po prostu systemem tworzenia w Everquescie, ale aktualne stanowisko mówi, że będzie to pełnoprawny osobny tytuł.
Drugi tytuł to projekt microsoftu, który jest tak wielkim sandboxem, że pozwala Ci na kreowanie własnych gier :) - niestety wymagany Xbox, lub Win8

Według mnie bardziej zainteresuje Cię pierwszy z nich, ze względu na większe podobieństwo do Minecrafta no i mniejsze wymagania - x/w.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nether

Breaking Point (mod do Army III)

Infestation

Według mnie Infestation odpada, bo nie masz typowego craftingu oraz możliwości budowania. To jest typowa gra PvP z dodatkiem survivalu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...