Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na której będę mógł kupować sms

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry w której będę mógł kupować telefonem w is ponieważ co miesiąc płace 30 zł i zostaje mi 20 więc teraz mam 50.czy w wot można?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Podajecie nazwy cz wy wot można? Żeby tyle samo byle a nie jąk w lolu że sms 20 jest 375 rp a pcs 20 875 rp.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie będziesz miał tyle samo, co byś zapłacić przelewem. W większości płacenie SMSem jest droższe.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nigdy nie będziesz miał tyle samo, co byś zapłacić przelewem. Zawsze płacenie SMSem jest droższe.

nie prawda bo w sf jest tyle samo wszystkim.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Oh no to w takim razie w większości. Już poprawiam.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

SMS nie opłacalny jest dla większości gier/twórców dlatego tak mało dostaniesz np:

MMO: nostale,aion

MOBA: LoL

FPS: Skill,WoT

Opublikowano

Wszystko od GF i co tu dużo pisać w większości gier teraz można zakupić walutę IS przez SMS. 

Inni wydawcy:

Aeria Games

Nexon EU

gPotato

nic więcej nie przychodzi mi do głowy :D Ale jest ich sporo.

Opublikowano

Jeżeli masz na myśli Shakes & Fidget to się mylisz ;-)

W większości gier jest płatność sms.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak to jest, od SMS'a jest odprowadzany bardzo duży podatek, 

przez co płacąc duża sumę SMS'em odbiorca otrzymuje o wiele mniej kasy niż zapłaciłeś.

Natomiast płacąc PSC, Przelewem itp. odbiorca otrzymuje (chyba) 100%, albo coś koło tego, nwm czy jest jakiś podatek, pewnie jest.

Jeśli masz bodajże 13 lat to możesz założyć sobie konto w banku i dostać kartę.

Ja mam 15 lat i jak chcę coś w grze typu Metin2 itp. to mogę normalnie płacić kartą bez żadnych kosztów.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Wiem do gier lub na steam kupuje psc ale zostaje mi kasa na telefonie i nie mam z nia co robic i szukam gry w ktorej niewilka roznica bedzie sms a paypal sie dostaje za taka sama cene. Macie jescze jakies propozycje ?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Możesz kupować GRY na g2a.com

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...