Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer na West - opłaca się?

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Opłaca się przenieść z Nordica na Westa? Aktualnie jestem w Silver 3 i nie mogę z niego wyjść bo mi gre co chwile psują polacy premady które kończą gre z 0/7 a za chuja nie idzie ich wyccarować. Podobno na Wescie jest wyższy poziom i co ważniejsze brak polaków feederów. 

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Tam też są Polacy... EUNE = EUW, jak się przeniesiesz to spadniesz pewnie do Silver V/Brozne I 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tam też są Polacy... EUNE = EUW, jak się przeniesiesz to spadniesz pewnie do Silver V/Brozne I 

No ale mówią, że jak tam są polacy to ogarnięci, którzy zrobili tam transfer z Nordica na Westa właśnie z tego powodu dla którego ja też chce tam iść.

A co do spadnięcia dywizji to nie widzę problemu, jeśli trafi sie team bez polaków to idzie ich wyccarować. ;]

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Miałem Plat II jak przeniosłem się na Westa, to jest kurwa niebo i ziemia. Nieporównywalnie większy poziom na zachodzie, narazie cały czas mam tam platyne, ale na luzie mogę obstawić że Platyna na weście > Challenger na Nordicu. Ale jak masz zamiar się przenieść, to dobij większą dywizję.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

No ale mówią, że jak tam są polacy to ogarnięci, którzy zrobili tam transfer z Nordica na Westa właśnie z tego powodu dla którego ja też chce tam iść.

A co do spadnięcia dywizji to nie widzę problemu, jeśli trafi sie team bez polaków to idzie ich wyccarować. ;]

Moi kumple przenieśli się z Nordica na Westa jakieś 2 tyg. temu i mówią,

że dużej różnicy nie ma, cytuję:

"Dalej są takie downy jak były..."

Siedzą cały czas w tych samych dywizjach.

Ja nie polecam, strata RP/Zł. 

Opublikowano

przenieś się do NA :)

Za duży ping. ;)

Miałem Plat II jak przeniosłem się na Westa, to jest kurwa niebo i ziemia. Nieporównywalnie większy poziom na zachodzie, narazie cały czas mam tam platyne, ale na luzie mogę obstawić że Platyna na weście > Challenger na Nordicu. Ale jak masz zamiar się przenieść, to dobij większą dywizję.

Fajnie widzieć, ale co do podbicia dywizji to jest to raczej niemożliwe póki co na Nordicu bo 3/4 moich teammate'ów to polaki, które już w lobby zakładają, że będą feedować. 

Ale nie widzę większego problemu w podbiciu dywizji na Wescie skoro go tak chwalisz. ;)

Dzięki za opinię!

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Chyba cie cos boli. Tyle samo trolli jak na eune czasami nawet wiecej. Platyne na wescie to PIEKLO wiec informacje wyssane z palca.

eune=euw

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Będzie to tylko strata pieniędzy.. Na EUW masz tyle samo feederów i trolli co na EUNE tylko w diamencie 1/challanger jest różnica bo graja tam gwiazdy z EU LCS. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Gówno prawda więcej trolli niż na eune, nervarien w D1 grał 3 mecze i 3 razy afk miał więc wiesz.

Opublikowano

Przeniosłem się na Westa rok temu, ponieważ miałem darmowe przeniesienie z Nordica ma West z powodu rozdzielania serwerów i po przeniesieniu spoko, gram z jednym kumplem D1 ale to chyba było ok. 5 miesięcy temu gdy West zaczął mieć problemy z serwerami, 3 miesiące temu wróciłem na Nordica i tak patrzę i widzę, że na EUNE>EUW z powodu serwerów. Ten obrazek idealnie odzwierciedla sytuację na West:

7d50aa30ff990c4cf2fee0a1e75c9137.png

PMK3yt4.png

Opublikowano

Grając na nordicu przez S2 i większą część S3, śmiało mogę stwierdzić, że na weście jest lepsze community i poziom gry. Polaków jest mniej, co jest oczywiste, lecz to nie robi różnicy, bo i tu i tu znajdzie się jakiś flamujący typek. Co do poziomu na niższych dywizjach to nie podpowiem, bo tam nie gram, ale w diamencie nie narzekam.

Jedynym przeogromnistym minusem są serwery, które niemalże codziennie nie działają i naprawa ich trwa z 2h albo i więcej. 

Co do przenoszenia się, to nie wiem czy ma sens, ponieważ wybicie z silvera jest banalnie proste, nie powinieneś się sugerować kilkoma przegranymi grami.

fb.com/myrodj

Opublikowano

a ci polacy 0/7 to oczywiście nigdy w przeciwnym teamie nie sa? 

Grając na nordicu przez S2 i większą część S3, śmiało mogę stwierdzić, że na weście jest lepsze community i poziom gry. Polaków jest mniej, co jest oczywiste, lecz to nie robi różnicy, bo i tu i tu znajdzie się jakiś flamujący typek. Co do poziomu na niższych dywizjach to nie podpowiem, bo tam nie gram, ale w diamencie nie narzekam.

Jedynym przeogromnistym minusem są serwery, które niemalże codziennie nie działają i naprawa ich trwa z 2h albo i więcej. 

Co do przenoszenia się, to nie wiem czy ma sens, ponieważ wybicie z silvera jest banalnie proste, nie powinieneś się sugerować kilkoma przegranymi grami.

nie jest 

Opublikowano

a ci polacy 0/7 to oczywiście nigdy w przeciwnym teamie nie sa? 

nie jest 

No właśnie nie, zawsze ja mam takie szczęście do teamu. ;p

O7Kc8dF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...